Filtre

Goede snelle service

Top bedrijf

Zeer snel en voortreffelijk verzorgd.

Er komt meteen bericht terug als ik iets bestel. Ik hoef nooit lang te wachten op de bestelling. De verpakking is heel goed verzorgd. Alles Jullie verkopen mooie mode!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Stijlvol tijdens de heetste dagen!

Zeer lichte en aangename stof om te dragen. Past voor vele gelegenheden; je kan verschillende accenten leggen door te variëren met ceinturen. Een echte aanrader. Als deze jurk in meerdere kleuren aangeboden wordt, koop ik er zeker nog ééntje.

Super service

De handige en overzichtelijke website in combinatie met de snelle levering van kwalitatieve en mooie merken maken dat ik al jarenlang met veel plezier bij PB winkel.

Snelle levering, goede service

Alles wordt altijd heel snel geleverd, goed verpakt en een kaartje met persoonlijk berichtje. Hier ga ik nog vaak bestellen. Top!

Mooie producten en snelle verzending

Als ik iets op korte termijn ‘nodig heb’, bestel ik vaak bij PB omdat ik dan zeker weet dat ik het binnnen 2 dagen in huis heb.

Snel geleverd, topkwaliteit!

De tops van Drykorn zitten me als gegoten. Heb er vier verschillende intussen!

Keurige webshop

Snelle afhandeling van retouren

Alles perfect en snel geregeld.

Mooie kleding

Snelle service!

De service is super snel en je pakketje ziet er altijd uit als een cadeautje.

De site is heel goed en gebruiksvriendelijk. Ik kan goed selecteren en kom op leuke ideeën!

Sehr schnelle Lieferung

perfectlybasics liefert tolle Kleidung, schnell und zuverlässig

Ik bestel al een lange termijn regelmatig op PB. Levering steeds correct en mooi op tijd. Retours zijn eenvoudig. Snelle terugbetaling van de retours. De beste webshop die ik ken. Kortom TOP SERVICE.

Keer op keer een prettige winkelervaring!

Mooie producten, duidelijk weergegeven op de website en vlotte verzending!

Blij mee

Zoals altijd uitstekend verzorgd en goede kwaliteit!

Bij PB vind ik altijd iets wat helemaal perfect voor mij is!

Super overzichtelijk. Snelle en correcte afhandeling

Tegenwoordig vind ik niet meer de juiste prijs/kleding verhouding. Prijzen zijn enorm gestegen. Ik kijk voortaan in de sale.

Duidelijk, overzichtelijk en goede informatie

Mooie en overzichtelijke site, alles is goed en duidelijk omschreven. Wat ik ontzettend leuk vindt is altijd de persoonlijke note die je krijgt bij een levering, maakt het toch persoonlijker. Dus dikke plus!

Geweldige website

Mooie website met veel info over alles. Meestal binnen een dag bezorgd en dan ook nog een zeer eenvoudige retourservice. Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over PB en shop er al jaren.

Mooie pasvorm, maar valt erg lang.

Mooie pasvorm, maar valt erg lang en is door de kleermaker zeer lastig kort te maken!

Mooie site, goede service

In een woord: Perfect!!!

Fijne webshop, goede service

Maatvoeringen kloppen goed. Wijze waarop kleding wordt getoond komt ook overeen met het daadwerkelijk dragen van de kleding.

Prettige en klantvriendelijke site

2 A Hofmanweg D