Uitstekend!

Mooi produkt, netjes ingepakt en snel bezorgd!

Very nice items

Very nice items, to buy und to return is very quickly and comfortable

top service, prachtige collectie tijdloze kleding

Nergens verloopt het bestellen, leveren en retourneren zo vlot. Sinds mijn kennismaking met PB winkel ik nog nauwelijks elders. Zij hebben wat ik steeds zocht maar nergens vond. Een enorme keuze aan kwalitatief, mooie, modieus doch tijdloze basisstukken in alle maten te verkrijgen. In fysieke winkels stopt men vlug bij maat 42 of L. Een maattabel die in 90% van de keren perfect juist zit. Bij mooie maar voor mij te dure stukken wordt ook telkens een vergelijkbaar soms goedkoper alternatief voorgesteld. De website is geweldig. Toont mogelijke combinaties en stijlen. De prijzen zijn aan de hoge kant. Ik hoop dat ik me dit winkelen bij PB binnen enkele jaren, wanneer ik op pensioen ben, nog kan veroorloven.

Perfecte service!

Snelle levering van bestelde producten. Even snelle afhandeling bij retourzendrn! Geeft vertrouwen.

Good quality products and service

Ik ben erg enthousiast over perfectly basics. Ze leveren mooie producten. De service is ook snel en goed. Ook retourneren is eenvoudig.

Top kwaliteit en snel thuis

Ik weet zeker dat de kwaliteit goed is, én het is snel in huis! Fijn voor mij omdat ik voor een vakantie altijd nog bedenk dat ik nog iets mee wil nemen.

Het kan niet beter

Duidelijke communicatie! Snelle levering, (voor mij niet altijd noodzakelijk,,kost misschien voor PB wel heel veel logistieke inzet??) Zeer tevreden!

Very Good

Great Selection. Excellent Service., If I had one wish: UPS is not very comfortable for transport in Germany. DHL is s lot easier!!

Mooie en perfecte kleding dat met zorg is in gepakt en naar je verstuurd wordt. altijd een verrassing als je het uitpakt!

Super vlotte aankoop op alle vlakken!

Eerst verkeerde maat besteld maar ook retour en terugbetaling heel vlot verlopen.

Super snelle levering!

paar keer een bestelling gedaan en volgende dag meteen in huis

Goede website en perfecte levering

Mooie kleding

Mooi kleding. Het straalt er vanaf.

Mooie merken, goede service

Mooie merken, snel geleverd en prima service: een klacht over n blouse is naar tevredenheid opgelost

Excellent product!

Great experience as usual All the products from Japan Tky are simply fabulous !

Snelle levering, artikel mooi zoals omschreven, mooie pasvorm. Artikel rook niet fris, met passen meteen opgemerkt. Wilde het s’avonds aan daarom snel gewassen, anders zou ik het retour hebben gestuurd.

Geweldige site

Prachtig aanbod, prima service en de modellen laten de kleding zo mooi zien.

PB heeft top kwaliteit producten en service..

Snelle levering, prijs is aan de hoge kant maar de kwaliteit is dan ook heel goed. Aandacht voor de klant.

Very professional service, very good quality clothes

Very professional costumer service, great style and reliable quality. I appreciate getting the return labels in the package, and a thank you note, but the shipping cost to the states it's a bit high.

Mooie kleding

Al wat ik gekocht heb , zag er precies uit zoals het er stond, ook de maat klopte , super

Snelle levering super

Duidelijke informatie snelle levering

Geweldig (wederom)

Super goed

Prachtige producten, uitstekende service

Op tijd geleverd, kwaliteit is zoals verwacht van PB. Ben heel tevreden over de bestelling, prachtige sjaal, heerlijk zacht! Top!

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH