Prachtige stijlvolle kleding

Een goede collectie die niet overdreven groot is waardoor eindeloos lang zoeken/scrollen nodig is. Mooie stoffen met passende kleuren. Website inclusief service zijn prima. Nog niet eerder tegen lastige situaties aangelopen waarbij service niet voldeed.

Mooi aanbod, uitstekende service

Ik bestel al jaren mijn kleding bij PB en ben erg tevreden. Het aanbod is zeer uitgebreid, van goede kwaliteit en de omschrijvingen zijn accuraat. De bestelling wordt het snel geleverd, keurig verpakt en altijd met een persoonlijke note. Mocht het onverhoopt niet bevallen of niet passen, dan is de afhandeling van de retourzending ook snel verwerkt. Fijne online winkel, misschien zelfs wel m’n favoriet.❤️

Zeer overzichtelijke site met veel foto's en goede informatie over de afmetingen van een kledingstuk

Zie boven. Verder: items worden met aandacht verpakt en de bezorging verloopt snel en soepel. Mijn enige kritiek is, dat ik regelmatig bij een item twee exact dezelfde reviews aantref, dus zelfde naam, datum en tekst, wat natuurlijk een vertekend beeld geeft van het aantal reviews per item en de gemiddelde score.

mooi, maar te duur

in uitverkoop mooi jasje gekocht. Over het algemeen kan ik mij alleen de uitverkoop permitteren

Mooie kleding, snelle levering en netjes verpakt

Ik heb een paar keer wat online besteld bij Perfectly Basics en tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Ze leveren snel en de kleding is heel netjes verpakt. En leuk: altijd een persoonlijke boodschap erbij.

Die kleur!!!

Dun stofje, valt best groot. Zit heel lekker en de kleur is prachtig. Blij mee.

Ropa bonita. Muchas ideas de looks. Devoluciones rápidas

La ropa es bonita y de calidad. Consulto la web para buscar looks con ropa que ya tengo. A mejorar: medidas de pantalones. Siempre que he devuelto una prenda ha sido porque la talla comprada me venía grande.

• ¿Nos recomendarías?

Mooie spullen en snelle lebering

zeer snelle, coulante service. kan niet beter.

De broek die ik besteld had was te groot. Vanwege vakantie was ik een paar dagen te laat voor retourneren. Na een gesprek met een medewerker mocht ik toch ruilen. Zeer vriendelijke te woord gestaan.

Super services en mooi assortiment

Ben al jaren klant, mooie merken, fijne website, snelle levering en bij een retour, simpel retourproces en snelle afhandeling

Alles wat helemaal goed

Alles zoals je het graag wilt, snel in huis en netjes verpakt!

Top service en kwaliteit

Goede service en top kwaliteit

Altijd goede service

Bestellingen worden de volgende dag al geleverd. Mooie collectie en erg prettig dat alle afmetingen van de artikelen te zien zijn.

Altijd goed georganiseerd

Als ik bij perfectly basics iets bestel, weet ik dat het snel en perfect geleverd gaat worden.

Goed!

Ruime sortering, snelle levering… Wel qua prijs aan de hoge kant..

Snelle levering, mooie kleding, duidelijke website

Snelle en goede service, prachtige collectie

Toppers!

Prachtige collectie, een echte aanrader om je te verdiepen in deze webshop!

Nooit een probleem gehad, heel plezierige webshop

Alleen maar positief

Hele snelle levering en makkelijk retour sturen!

Perfect!

Mooie items, mooi verpakt en snelle verzending! Bij een retour wordt je goed op de hoogte gehouden, daarbij staat het bedrag snel terug op je rekening. Dit is fijne service!

Snel en accuraat

Het shirt wat ik had besteld was veel te groot en heb ik geretourneerd. Het geld was in 3 dagen terug gestort. Hartstikke fijn. Vervolgens heb ik naar de maattabel gekeken, waar elk kleding stuk met de hand wordt opgemeten, en toen wel de juiste maat besteld: maat xs bleek mij prima te passen ipv m. Het shirt is van mooie kwaliteit en blijft ook na een wasbeurt mooi in model. PB komt zijn beloftes na.

Zoals gewoonlijk doen ze wat ze moeten doen. Heerlijk.

In één zin fantastisch.

De foto's zijn mooi en uitvoerig, je krijgt een goed beeld van het product.

Snelle levering en reactie op retour, dat is fijn.

Altijd kwaliteitskleding

2 A Hofmanweg D