In 1 woord: Geweldig

Winkelen bij PB is altijd een heel fijne ervaring. Ze hebben een geweldig mooi aanbod en de verwerking van je order gaat ook altijd gepaard met ontzettend veel professionalisme én aandacht.

perfect

als in orde en correcte levering

Geweldig!

Héél snelle service, en netjes verpakt !

Zoals altijd weer precies gekregen wat ik had gehoopt.

PB stelt nooit teleur. Netjes verpakt, goede kwaliteit, snel geleverd en het belangrijkste, precies wat ik verwacht te krijgen obv wat ik op de site over het product gelezen heb.

Bloes was uitverkocht, dus kreeg een melding dat hij weer voorradig was. Was de moeite waard, want mooi, goeie maat en kleur. En de bezorging was heel snel.

Wat je ook bestelt, het klopt altijd met beschrijving en foto’s. Dat vind ik heel bijzonder. Super snelle levering en prachtige collectie.

Mijn bestelling heb ik niet gekregen

Mijn bestelling niet gekregen

Bij iedere bestelling is het pakketje altijd top verzorgd , en bestelling wordt snel bezorgd ,Ik kan iedereen aanbevelen .

Betrouwbaar!

Snelle en correcte levering. Retourneren eenvoudig, snel terugstorten geld .

Mooie items

Bij PB slaag ik altijd. Prachtige items, prettige website en snelle levering

Beautiful ….

Quick delvery…

Goeie website, mooie kleding, goed verpakt, echt een cadeautje om open te maken.

Uitstekende service

Heel positieve ervaring. Is veilig winkelen! Je krijgt de bestelde artikelen heel snel thuis geleverd. Ook retour gaat ontzettend vlot!

Snelle service en goed en attent verpakt.

Kwalitatieve, mooie merken. Nu een paar maal besteld en alle keren zeer tevreden!

Zeer klantvriendelijk

Snelle levering. Fijne website; goede foto’s en beschrijving product

Vlotte verwerking

Vlotte verwerking, snelle levering, netjes en in orde

Super firma om bij aan te kopen

Heel vlotte leveringen en zeer snel. Voor 16u besteld de dag nadien reeds in Belgie. Onlangs een broek gekocht aan de volle prijs bij toeval zie ik de dag nadien dat ze afgeprijsd is. Het verschil is de dag nadien terug gestort. De service is ook top. Koop heel graag bij Perfectly basis. Martine

Zeer betrouwbaar,goede en mooie kleding

Zelf vindt ik dat er veel keuze is,men is heel correct als ik iets terug stuur. Dank voor U voor de snelle levering en afhandeling bij terug zenden.

Fijn bedrijf!

Perfectly Basics is een prettige online shop met een ruime keuze. De service is uitstekend en de bestelling is de volgende dag al bij je thuis. Dit alles maakt PB tot een van de beste online shops!

Snelle levering en mooie producten.

Een hele mooie collectie en goede en snelle service,

Precies wat ik wilde hebben en lekker snel in huis en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer goede webshop.

Prachtige artikelen, snelle verwerking van de bestelling en evt. retouren gaan makkelijk en snel. Heel netjes verpakte bestellingen en meestal persoonlijke wens in het pakje. Kortom: aan te bevelen.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH