Filter

Ik bestel al een lange termijn regelmatig op PB. Levering steeds correct en mooi op tijd. Retours zijn eenvoudig. Snelle terugbetaling van de retours. De beste webshop die ik ken. Kortom TOP SERVICE.

Keer op keer een prettige winkelervaring!

Mooie producten, duidelijk weergegeven op de website en vlotte verzending!

Blij mee

Zoals altijd uitstekend verzorgd en goede kwaliteit!

Bij PB vind ik altijd iets wat helemaal perfect voor mij is!

Super overzichtelijk. Snelle en correcte afhandeling

Tegenwoordig vind ik niet meer de juiste prijs/kleding verhouding. Prijzen zijn enorm gestegen. Ik kijk voortaan in de sale.

Duidelijk, overzichtelijk en goede informatie

Mooie en overzichtelijke site, alles is goed en duidelijk omschreven. Wat ik ontzettend leuk vindt is altijd de persoonlijke note die je krijgt bij een levering, maakt het toch persoonlijker. Dus dikke plus!

Geweldige website

Mooie website met veel info over alles. Meestal binnen een dag bezorgd en dan ook nog een zeer eenvoudige retourservice. Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over PB en shop er al jaren.

Mooie pasvorm, maar valt erg lang.

Mooie pasvorm, maar valt erg lang en is door de kleermaker zeer lastig kort te maken!

Mooie site, goede service

In een woord: Perfect!!!

Fijne webshop, goede service

Maatvoeringen kloppen goed. Wijze waarop kleding wordt getoond komt ook overeen met het daadwerkelijk dragen van de kleding.

Prettige en klantvriendelijke site

Is gewoon prima.

Levering van artikel vlot. En het artikel was naar verwachting.

Top bedrijf

Mooie kleding goedd service. Snelle levering en gratis retour. En wat ik het belangrijkste vind en heel fijn is dat elk kledingstuk wordt opgemeten waardoor er bijna nooit iets retour moet omdat het niet past. Kortom heel fijne webshop!

Makkelijk te bestellen en eenvoudig te retourneren. Had alleen moeite om 1 vest op de site terug te vinden. Toch kunnen bestellen omdat deze als reclame popup plots tijdens het internetten op m'n scherm verscheen. Vest zit trouwens super fijn :-)

Betrouwbare webshop

Mooi assortiment, levert snel, fijne betaalmogelijkheden en betrouwbaar.

Prima bedrijf

Makkelijk bestellen en makkelijk retour zenden als het niet bevalt.

Top bedrijf

Hele goede service...snel en keurig verpakt ...altijd weer een cadeautje. Mocht iets niet goed zijn heel snel geld terug. Kan niet meer zonder jullie ..Liefs Grietje.

Zeer goed!

De volgende dag bestelling ontvangen. Keurig verpakt. Indien nog gaat retour sturen ook goed geregeld.

Heell goed!

Altijd perfect geleverd en mooi verpakt met mooie kaart erbij!

Topkwaliteit en topservice

Mijn bestelling werd supersnel geleverd.

Prachtige sweater van American Vintage besteld. Volgende dag al in huis met lief persoonlijk kaartje!

Snelle levering. Uitstekende bestel/leveringsinformatie. Helaas iets retour moeten sturen maar de dag na retourneren al geïnformeerd dat retourzending verwerkt is. Dus zonder twijfel: 5 ***** sterren.

Prachtige kwaliteit

Mooie items heel snel geleverd!

Nice & simple

Simplicité d’utilisation Vêtements au top Rapidité

Goede kwaliteit

Zoals ik gewend ben goede kwaliteit en stipte snelle levering

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH