Filter

Fijn bedrijf, jammer dat de bezorging tegenzit

Begin vorige week wat besteld, bezorging komt nu voor de 3e keer met gewijzigde bezorgdatum. Beetje jammer

Prachtige merken en heel snel geleverd

Hele mooie merken en volop keuze . In modellen èn maten. De volgende dag keurig geleverd . Zeer tevreden . Wat me wel verbaasde is dat mijn zending niet aangetekend werd geleverd . Ik had nl voor een flink bedrag besteld

Elegantie.

Vlotte levering . mooie dingen.

Snelle levering, voelt persoonlijk

Snelle levering, handgeschreven kaartje, keurig verpakt. Voelt als luxe. Ik kies altijd voor deze winkel omdat ik ze persoonlijk vindt. Ook als een artikel niet goed is, dan is daar de afwikkeling ook goed van. Super winkel!

Probleemloos

Goed verzorgd

Mooie producten en snel in huis

fijne website met mooie collectie

Mooie collectie en goede service

Zowel productomschrijving als bezorging. Heb geen ervaring met teruglevering tot nu toe. Vriendelijk briefje erbij geeft een persoonlijk tintje

Goeie site. Veel keuze. Kledingstuk is goed belicht en te zien

Bestel al jaren hier en ben blij om te zien dat er nu ook een wat voller model is te zien niet alleen de zogenaamde gratenpakhuizen. Mijn complimenten petra van doorn

altijd goed

cadeautje als bestelling binnenkomt

Super snelle levering.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

De door mij bestelde broek werd de volgende dag geleverd. Broek was netjes verpakt en conform de afbeeldingen en omschrijving op de website.

Klasse & Style

Zeer prettig shoppen bij PB. Mooiste merken Top service !

snelle levering en het pakketje voelt als een kadootje om uit te pakken

Goede services and product

Altijd net jes verzorgde leveringen geen klachten Prima bedrijf en goede kwalitatieve leveringen en producten

Uitstekende service

Makkelijk bestellen, goede service, ook voor retouren. Goed verzorgd bestel- en lever proces.

perfect, altijd op tijd bezorgd. retourzending en terugbetaling gebeurt volgens de afspraken.

Snelle verzending, netjes geleverd

Fijne winkel.

GREAT

Goede mooie merken, goede kleding, wel soms belachelijk duur

Zeer goede en snelle service!!

Hele fijne website met prachtige kleding e.d.! Ik bestel er regelmatig!

Fijne webwinkel

Ik slaag altijd bij perfectly basics, kleding wordt snel geleverd en is makkelijk en gratis te retourneren

Vriendelijk en snel

Snelle levering, vriendelijk. Product zoals beloofd

Uitstekend!

Alles gaat vlot, het bestellen, de bezorging, je kan ook zelf de bezorgdag nog aanpassen, wat ik heel prettig vind. De artikelen zijn ook netjes verpakt.

Mooie kleding! Goed verzorgde levering!

Kwalitatief mooie kleding! En de levering is zoals wordt aangegeven! Ook verzorgd verpakt!

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH