Omslachtige verzendprocedure

Doordat er slechts eens in de twee weken geleverd wordt, duurt het lang voordat de bestelling er is. Terwijl de verzendkosten relatief hoog zijn, is er nul flexibiliteit mogelijk in het bezorgtijdstip: je moet er een hele dag voor vrij plannen en hoort pas op z'n vroegst de dag van tevoren hoe laat ze komen. Dat zou voor de veiligheid zijn. Maar dan komt er een auto waar heel groot WAARDETRANSPORT op staat, en stapt daar een chauffeur uit met een ingewikkelde, kluisachtige koffer. Voor het oog van de hele straat... Zoveel onhandigheid wordt helaas niet meer gecompenseerd door de vriendelijke dames aan de telefoon.

Voldoening

Correcte informatie, vlotte afhandeling en vriendelijke bediening. Top.

Vriendelijkheid en optimale dienstve&√rlening!!!

Vlotte service.

zeer goed correkt

goede service

vriendelijke ontvangst eerst een beetje moeilijk doen maar dan toch een oplossing bieden. Een beetje op zen Frans.

Helemaal zoals ik verwachtte van een ernstig en correcte organisatie

Prima website Vlotte communicatie via e-mail.

Positief

Positieve ervaring. Wel merkwaardig dat eenzelfde product op dezelfde dag een andere prijs heeft afhankelijk van hoe ik aankoop: op het kantoor of via de website.. Dat begrijp ik niet zo goed.

Prima service en professionele afhandeling

We zijn bijzonder aangenaam.verrast over de gang ven zaken. Ook de levering was correct en het discreet. Een aanrader.

Globalement bien mais certaines choses peuvent être améliorées

Globalement bien mais certaines choses peuvent être améliorées Comme de donner une fourchette d'heure de livraison comme par exemple : de 9 à 12 ou de 13 à 16H On devrait aussi pouvoir faire un paiement total par carte de crédit ou par Maestro ou Paypal

Correcte firma,betrouwbaar,behulpzame en vriendelijke bediening

Betrouwbare eerlijke firma, Vriendelijke en behulpzame bediening

gewoon goed geregeld !

Goed geregeld en een heel vriendelijke service.

Duidelijk, correct en professioneel.

Duidelijk, correct en professioneel.

Een goede, snelle en veilige service! Snel antwoord op mails.

Alles is goed verlopen

Heel vlotte communicatie en aanpassing aan de wensen van de klant.

Eerste keer, en goede ervaring.

Eerst keer dat ik goud kocht. Een sprong in het ongewisse. Maar de service van Argentor Essayeurs was prima en voor herhaling vatbaar.

Excellent service

Overall experience is very good. Easy , straight forward. Website is well designed. Clear policies for delivery. Goods always come on time.

zeer goed

vriendelijke mensen en vlugge service

zeer goed

zeer goede ervaringen

Goed, maar het volledige bedrag op voorhand betalen vind ik niet goed!

Eerst moet je 500€ voorschot betalen en daarna als je een stap verder gaat, moet je het hele bedrag betalen. Dat vertrouwen moet je eigenlijk verdienen. Nu, alles is goed afgelopen.

Uitstekend op elk vlak.

Elke bestelling is steeds correct verlopen

Jammer dat bij de laatste bestelling de mededeling op de website niet overeenkwam met de werkelijkheid. Ik heb goud besteld dat aangegeven stond als ‘op voorraad’ terwijl ik na betaling bericht kreeg dat niet alles op voorraad was. Momenteel wacht ik nog steeds op de levering, ik heb geen leveringstermijn meegedeeld gekregen.

Professionele ervaring

Efficiënt, vlotte berichtgeving en vlugge afhandeling

Prima en correct.

Goed product, goede prijs. Communicatie omtrent levering verliep perfect, levering zelf ook. Kon niet beter

Zelden een aankoop via internet zo secuur behandeld als door dit bedrijf!

Van naaldje tot draadje wordt alles helder uitgelegd en de webstek zelf verdient een pluim. Andere pluspunten: bescheiden voorschot van 3% en saldo te betalen via de eigen bankrekening, goede communicatie en veilige levering.

Lange Herentalsestraat 52

2018 Antwerpen