3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlot contact

zilver prijs

Pluspunten

Rapide, arrangement pour livraison sans problème. Merci.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ad rem reactie per mail en oplossing gericht handelen. vriendelijk. Website is OK. Argentor is niet verantwoordelijk voor transportfirma.

Transport gebeurt moeizaam . Transportfirma houdt geen rekening met openingsuren klant. Weigeren te bellen om zich aan te kondigen of af te spreken.

Pluspunten

Communicatie (per mail) verloopt vlot en goed. Web site biedt ook de nodige informatie.

Levering eventueel op zaterdag ? Ev. tegen kleine meerprijs ? P.s.omtrent de gedane levering bij mij: ik ben van mening dat een telefoontje voor de levering zou gedaan worden ? Dat is er niet geweest. Voor iemand die continu beschikbaar moet zijn om de koerier te ontvangen is ofwel dàt, ofwel een mogelijke 'herkansing' na 10 min of zo wel handig. Misschien is het wel zo dat die tweede aanbieding standaard is, maar dan is mij dat ontgaan. Hoe dan ook geeft dat de mogelijkheid tot meer vrijheid in uw eigen huis. Dus hier valt mogelijk iets te verbeteren, zoniet misschien meer in de aandacht brengen. Al bij al ben ik tevreden, maar gezien naar mijn mening verzending nog veel belangrijker is dan bij andere bedrijven, zijn het, denk ik belangrijke punten.

Pluspunten

Alles is gelopen zoals verwacht

Misschien toch anonieme pakketten

Pluspunten

correcte bestelling en aflevering

Pluspunten

alles perfect

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr guter Service! Schnell,diskret und zuverlässlich !

Pluspunten

Vlotte afhandeling.

Ik denk, na diverse bezoeken, dat er toch moet gewerkt worden aan een zekere discretie of mogelijkheid daartoe. Ik zat bijvoorbeeld met bepaalde vragen maar voelde me ten zeerste gehemd om die te stellen, daar verschillende personen op 30 cm achter mij stonden. Eveneens wordt het te betalen bedrag zomaar in de "zaal" geroepen ... niet iedereen apprecieert dat zo of heeft op die manier een veiliger gevoel huiswaarts te keren met de gekochte goederen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

1- Luisteren naar klant: ik heb leveringsadres doorgegen, pakket gestuurd aan factuuradres. 2- Mogelijk maken om het betalen in shop met pinpas Mestro (NL pas[ABN Amro zakelijke bankrekening]). Dat is niet gelukt in de shop.

Pluspunten

Vriendelijk service, redelijk vlug bediend. Mvg.

Pluspunten

Ervaring webwinkel: Goede website. Snelle levering van de gewenste goederen, eveneens goede communicatie via mail en per telefoon. ID controle bij ontvangst is ook zoals het hoort en dus veilig. Klantvriendelijkheid is zéér goed, ook ter plekke in de winkel ! (voor mijn tweede aankoop). Interessante prijzen ! Kortom correcte service. Voor herhaling vatbaar.

De afhandeling ter plekke ging wat traag door omstandigheden. Maar daar wordt aan gewerkt is mij verzekerd ! Geduld is goud waard in dit geval !

Pluspunten

Snel goede communicatie top verzending

Pluspunten

Klantvriendelijk is top

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, discrete en professionele service

Kan geen 5 sterren geven, want heb alleen nog maar gekocht, nog niet verkocht.

Pluspunten

prima opvolging en correcte afspraak aangaande de levering

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling van aankoop/ verkooporders.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Telefonisch was de dienstverlening uitstekend. Zeer vriendelijke dame. Top! - Het zilver was onmiddellijk beschikbaar na de website-bestelling.

Na aankoop van 4 tubes maple leaf's kreeg je zelfs geen zakje om ze in te steken en op straat te kunnen dragen. Heb er speciaal naar moeten vragen en dan nog was het alsof ik iets veeleisend vroeg.

Pluspunten

(klant) vriendelijke bediening, prettig contact

Lange Herentalsestraat 52

2018 Antwerpen