5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

TOUT EST IMPECCABLE , ENTREPRISE TRES SERIEUSE

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Jullie bedrijf is over het algemeen iets goedkoper dan de concurrentie.

Slechte ontvangst door een zekere blondje dat daar voor jullie werkt. Ik had een bestelling geplaatst via het internet voor 4 gouden muntstukken en ik opteerde voor een cash betaling. Toen ik daar aankwam zij jullie blondje tegen mij dat het bedrag van mijn bestelling meer dan 4500 € was en dat zij niet meer dan 3000 € mocht aanvaarden en dat terwijl ik meer dan 5000 € cash geld op zak had ik toonde haar ook het geld. Toch bleef zij resoluut bij haar standpunt om mij maar 2 munten te geven i.p.v. 4 omdat ik anders het bedrag van 3000 € zou overschrijden. Achteraf heb ik dan die 2 resterende muntstukken dat ik bij jullie niet kreeg gekocht bij Richards in Willebroek.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Très bonne communication (malgré le petit malentendu à propos de l'envoi de l’enquête en Néerlandais, désolé je ne maîtrise pas assez la langue...mais je me soigne!!!). Envoi rapide, bonne communication, transaction claire nette et précise!

Suggestions

Puisque la technologie informatique permet facilement de géolocaliser le client, il serait facile, à mon avis de directement adresser l'enquête en Français... voire en Allemand ?

Pluspunten

Zeer vriendelijke en snelle bediening met een zeer goede uitleg ivm al mijn vragen.

Pluspunten

veiligheid stiptheid betrouwbaarheid bekwaam personeel

Pluspunten

Real time goud/zilverprijs,mails worden meestal dezelfde dag beantwoord. Duidelijke afspraken i.v.m. levering.

Ik zou het niet weten

Pluspunten

alles perfect

Pluspunten

De bestelling via de webshop verliep zeer vlot.

Pluspunten

Positief over ganse de lijn.

Geen negatieve punten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijke antwoorden

Antwoorden op de vraag ivm de leveringsvoorwaarden, ik moet een dag beschikbaar zijn zonder te weten voormiddag namiddag kwamen maar na de herhaling van de vraag "waarom geen antwoord" ? Toch moet er een oplossing komen dat we als klant beter weten wanneer de levering zal toekomen. Indien niet zal ik een andere leverancier moeten zoeken.Ik kan niet altijd voor een levering de gehele dag vrijmaken.

Pluspunten

perfecte service en discreet

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

la livraison a eu lieu le jour annoncé. l'emballage était bien réalisé. les pièces sont placées une par une, dans une petite enveloppe en plastique transparent

Suggestions

être prévenu ( au moins) de 1/2h à 1H00 avant la livraison.

Pluspunten

GOEDE SERVICE

Pluspunten

Duidelijke website, vriendelijke e-mailcommunicatie om beste leverdatum te kiezen. Alles mooi en apart verpakt, geheel in witte doos met vrij discrete tape van Argentor. Koerier belde 10 min vooraf en er was ID-check zoals beloofd. Wij zijn zeer tevreden.

Geen.

Pluspunten

Uitstekende communicatie en service.

Pluspunten

Vriendelijk personeel met tijd voor de klant, Grote keuze uit munten en baren, Rekenen lage marge, dus veel edelmetaal voor je geld.

Voor de website geen verbeterpunten

Pluspunten

Ik ben ruim tevreden over de service.

n.v.t.

Pluspunten

Zeer efficiënte, korrekte en vriendelijke afwikkeling ; goede prijs.

Privacy aan het loket is vatbaar voor verbetering : iedereen kijkt en luistert mee als het ene sas in gebruik is.

Pluspunten

Discrete levering, geen opmerkingen. Zeker aan te bevelen!

Pluspunten

correcte snelle afhandeling , goede communicatie

Pluspunten

Afspraak is afspraak! Het houden van klanten kontakt. Een duidelijke website.

??

Pluspunten

Heel professionele en discrete werking, aanrader!

Lange Herentalsestraat 52

2018 Antwerpen