2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Politesse et rapidité de réponse lors des contacts

Bonjour, j'ai réalisé une commande en ligne et je m'interroge sur le terme disponibilité. En effet le produit UE j'ai commandé et payé était inscrit disponible ce qui sur votre site équivaut à un délai de réception de 48h mais j'ai reçu quelques jours plus tard un appel de votre société me signalant que le produit n'était en fait pas en votre possession et était devenu en attente de réception avec un délai de livraison de 2 semaines. Sur votre site le produit est maintenant notifié en délai de livraison de 2 semaines mais déjà depuis 1 semaine alors je me demande si je vais pouvoir le recevoir Bien à vous

Pluspunten

Ik werd beleefd en gedienstig onthaald door de heer aan de receptie hij vroeg mij nadien om binnen te komen en handelde de zaak perfect af; Zeker een goede reden om Argentor aan te bevelen ! Bedankt, Paul de Herdt

Ondanks dat er slechts 2 personen voor mij waren moest ik circa 40 minuten wachten. Het controleren van oud goud en alle documenten die dienden ingevuld te worden door de bediende NAM HEEL VEEL TIJD IN BESLAG....

Pluspunten

Afhandeling weer perfect, net zoals vorige keer.

Ik weet niet waarom in Duitsland goederen tarieven gangbaar zijn.

Pluspunten

Snelle reactie en duidelijk antwoord bij de eerste contactopname. Correcte prijs. Vriendelijke en discrete ontvangst.

Cadeauverpakking !!! vb een "doosje"....

Pluspunten

Goede communicatie (steeds bevestiging van bestelling, betaling, goederen zijn beschikbaar)

Pluspunten

uitstekende service.

geen

Pluspunten

snelle reactie op mail vriendelijkheid correcte afhandeling veilig assistentie voor rolstoelgebruiker duidelijke up to date website

toegankelijkheid van winkel voor rolstoelgebruikers kan beter door metalen antislipramp aan te leggen en een laag onderrijdbaar loket te voorzien

Pluspunten

zeer vriendelijke persoonlijke service als erom gevraagd wordt correcte afhandeling na internet-betaling zeer gebruiksvriendelijke website

op de website niet alleen de actuele goudprijs aangeven maar ook een grafiek zodat een klant de evolutie beter kan volgen in de winkel : de veiligheidssas is begrijpelijk maar niet erg practisch , de klant moet de hele tijd blijven rechtstaan in een kleine ruimte terwijl hij informatie krijgt. Is niet altijd handig voor oudere mensen

Pluspunten

Goeie prijs, goeie service, diskreet.

Pluspunten

concept

communicatie per mail

Pluspunten

Goede website. Bestellen gaat vlot.

Vlotter de leveringsdatum meedelen

Pluspunten

Snelle, correcte en flexibele levering

Pluspunten

vlugge levering en vriendelijkheid

?

Pluspunten

Buiten een klein misverstand bij het afhalen kan ik alleen maar zeggen dat dit voor mij een top-ervaring is geweest. Zowel bij het bestellen, is zeer vlot gegaan, en de vriendelijkheid bij het afhalen, en de goede raad en mogelijkheden die er zijn, geven mij een zeer heerlijk, vriendelijk en professioneel gevoel. Mij hebben ze als klant.

Doe zo voort.

Pluspunten

Vriendelijke mensen van bestelling tot levering.

De voorraad sneller bijvullen zodat ik meer kan kopen

Pluspunten

Contact per e-mail over leveringsdatum. Vriendelijke bezorger.

Snellere levering. Na betaling een week moeten wachten voordat het pakketje wordt verzonden is lang, zeker als de bestelling voorradig is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

mijn beoordeling volgt nadat ik mijn bestelling zal ontvangen hebben. beste groeten.

Pluspunten

Snel. Correct. Goede oprijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede service

Verkoop van goud is de bvba goudbank in Antwerpen veel beverkoop zie website

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik doe een bestelling, krijg antwoord met akkoord, doe de betaling en 1 week later belt men mij om te zeggen dat men mijn product niet heeft!! Een product verkopen aan ogenblikkelijke prijzen en 1 week nodig hebben om te zeggen dat men het product niet heeft! Ik heb wel 6552,46€ betaald op 10/11 en heden 18/11 staat het nog niet terug op mijn rekening. Ik heb dit geld wel moeten mobiliser en en daardoor mijn getrouwheidspremie erop verloren dit alleen al kost me meer dan 1% dus een goede 70€!!!

Pluspunten

BETROUWBAAR EN STEEDS BEREIDSVOL;

NIHIL

Pluspunten

Blij te zien dat mijn opmerking van +/- een jaar geleden tot een positief resultaat geleid heeft. Namelijk dat de koerier nu niet meer ziet wat hij levert. Laatste levering perfect uitgevoerd !

Misschien zou het interessant zijn bij de munten de diameter te vermelden, sommige afbeeldingen geven een verkeerd beeld.van de afmeting van de munt

Pluspunten

Produits de référence Excellente communication Service de livraison discret et aimable

Pluspunten

Zeer vlotte afhandeling. Zeer vriendelijk personeel. Mogelijkheid op een privé loket wordt aangeboden, vond ik niet nodig voor mezelf. Gouden munt is mooi geleverd in capsule.

Lange Herentalsestraat 52

2018 Antwerpen