2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle service

Volgens de website . De gouden baren die wij aanbieden komen uit eigen raffinage en zijn derhalve nieuwe gegoten staven. Waarom is er op mijn goudbaar een vlek ( spoor van controle met vloeistof denk ik , een roestplek oxidatie) dit vind ik wel raar als die van eigen faffinage komen, denk eerder dat deze goudbaar in circulatie is geweest en terug is verkocht aan Argentor , ben nu niet 100% zeker en zal deze nog eens laten nakijken . Tevens zat er ook geen certificaat bij zoals vermeld op de website. Het was mijn eerste aankoop met Argentor als test om te kijken of alles vlot verloopt denk in de toekomst nog meer aankopen te doen maar misschien niet bij Argentor ( door die roestplek op mijn goudbaar )

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, goede prijs, goede website

1. levering is allesbehalve discreet: op de verpakking staat de inhoud van het pakje. De chauffeur vroeg naar een identiteitsbewijs en moest dus in huis naar m'n portefeuille gaan zoeken, met een onbekende voor de deur... 2. de chauffeur sprak enkel Engels

Pluspunten

vlotte afhandeling

parkeerplaats zou handig zijn

Pluspunten

Correcte afhandeling

Pluspunten

ik ben goed geholpen langs de telefoon had nog geen ervaring met aankoop van edelmetaal online

tijdens de overdracht in antwerpen was er wel iets misgelopen mijn bestelde lot was niet meer voor handen maar het is goed rechtgezet al hoewel normaal dit niet mag gebeuren

Pluspunten

correct met afleveren. zelfs bij afwezigheid van koper!

Doe zo verder!

Pluspunten

Uiterst tevreden

Pluspunten

alles is correct verlopen behalve dat de koerierdienst een uur op voorhand eens zou opbellen (voor de levering) en dat is de koerierdiens vergeten te doen. Gelukkig was er per toeval iemand thuis zodat het geen probleem was voor levering

Pluspunten

Vlotte en professionele dienstverlening Snelle levering, indien producten ten minste in voorraad

Pluspunten

prompt service; very happy with purchase

Pluspunten

overzichtelijke en gemakkelijk site

deutsche bank staat niet opgegeven op het betaalformulier, jammer kan men ook kopen en betalen in US$ ?

Pluspunten

Snel en correct!

liefst iets meer privacy

Pluspunten

Correcte beantwoording van vragen en verkoop. Snelle beantwoording van e-mail.

Weinig of geen verpakking!!!

Pluspunten

goed en de fouten worden netjes en goed opgelost

Pluspunten

doorzichtige prijs levering coorect

geen echtheidscertificaat bij de levering: niet zoals aangegeven

Pluspunten

Snelle uitvoering Goede opvolging

Klein minpuntje: op verzendingsdocument staat "zilver" als inhoud van pakket. Niet discreet wanneer de poetsvrouw dit aanneemt of op kantoor de receptioniste.

Pluspunten

Onthaal uiterst vriendelijk doch vertrouwelijk en correct informatief.

Pluspunten

Er liep iets fout met de voorafbetaling en met levering maar daarover werd correct gecommuniceerd dus alles prima opgelost.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam. Snel en efficient.

Betaling ter plaatse met creditcard zou wel handig zijn.

Pluspunten

Presentatie website Snelle reactie via mail van medewerkers

Adres gegevens kunnen bewaren in je account en direct linken aan de bestelling bij het uitchecken Scherpere prijzen, verschillen met de goedkoopste aanbieders is doorgaans zo'n 3% hoger en dit maakt in deze tijd wel een verschil

Pluspunten

Prijs voor gouden munten, beschikbaarhied en levertijd.

controleer slijtage aan (oude) munten, een van de munten Belgische Louis (20 BEF) was onder gewicht door slijtage. marge op zilver is te hoog daarom enkel goud gekocht.

Pluspunten

Snel, efficient, betrouwbaar - het was mijn eerste keer om goud te kopen en ik had full confidence in de dienst en de mensen met wie ik contact heb gehad.

Pluspunten

goede service zeer voorkomend personeel beste prijs geen bedrieglijke verkoopstechniek zeer (te?) discreet

De Argentorshop kan beter gesitueerd zijn, met ietwat meer uitstraling

Lange Herentalsestraat 52

2018 Antwerpen