3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling heel goed/gemakkelijk overleggen

De bezorging op het verkeerde adres en wanneer je ze belde kwamen ze niet professioneel over.

Pluspunten

Het goud en zilver werd snel geleverd. De koerier kwam heel professioneel over. Heel de organisatie trouwens.

Dat de goudprijs nu moet stijgen. :)

Pluspunten

Ik ben onlangs terug bij ARGENTOR getreden. Mijn eerste aankopen verloopten opperbest en doet me denken aan vroeger ten tijde van de heer KOEKELBERGH.

mogelijkheid om bestellingen tot een bepaalde waarde "aangetekend" op te sturen volgens posttarieven.

Pluspunten

persoonlijk,correct,snel

Pluspunten

Discretie en snelle afwikkeling

Voor mijn bewuste aankoop vermeldt de website dat er afgeleverd wordt met een certificaat van echtheid ; Bij de afhaling was dit cetrtificaat er niet en beweerde de dame aan het loket dat dit niet afgeleverd wordt . Dit is dus een serieus minpunt.

Pluspunten

interessante aankoopprijzen vriendelijk goede communicatie

Pluspunten

Betrouwbaar en transparant. Snelle reactie op mails.

Leveringen laten een paar weken op zich wachten. Niet altijd even prettig daar het om veel geld gaat. Kan een indicatieve leverdatum bij ingave van de bestelling aangegeven worden, dan weet men waar men zich aan kan verwachten.

Pluspunten

snelheid en vlotheid van levering. helderheid en duidelijkheid van de website

Pluspunten

Gemakkelijk en snel....

Enige onduidelijkheid in de omschrijving van de zilveren munten spellingsfouten...

Pluspunten

Professionalisme, eenvoudige en snelle afhandeling van bestelling

Pluspunten

- vlotte feed back na aankoop - vlotte respons op mails - gebruiksvriendelijke site

- misschien een ruimer aanbod in zilveren en gouden munten - de mogelijkheid bieden om zilveren & gouden muntente kunnen krijgen in plastieken capsules -

Pluspunten

Twee transacties gedaan, zowel afhaling op het kantoor als levering via de koerierdienst. Opvallend is de professionele aanpak en opvolging, discretie en klantvriendelijkheid. Privacy aan de balie kan ietsje beter maar er is wel een privé balie beschikbaar. Maar : zéér tevreden, dus een een aanrader !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke en snelle afhaling/bediening

een plaatsje vinden en het kantoor vinden uberhaupt, was een struikelblok maar daar moet niet direct of ooit iets aan gedaan worden want ik heb het met wat wandelen en vragen aan voetgangers toch gevonden en wie van antwerpen is, heeft dat probleem niet

Pluspunten

snelle service, snel antwoord via e-mail bij vragen

Pluspunten

jullie prijs en ik vond de persoon achter de ballie zeer proffesioneel

nog niet gevonden

Pluspunten

goede service snel goede producten

zeker niet de goedkoopste

Pluspunten

Er was een snelle afhandeling bij van bestelde goederen en de levering via Ferrari ging ook zeer vlot. Ze bellen je zelf op om af te spreken hoe en waar er geleverd moet worden. Argentor heeft volgens mij zeer scherpe prijzen en de webshop werkt vlot. Feedback over producten die niet in stock zijn was duidelijk en snel. Ook het contact met Sander en de andere collega's liep steeds vriendelijk & vlot.

Jullie kantoren moeten dringend es een nieuw laagje verf krijgen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle reactie op de bestelling. Duidelijke communicatie omtrent de bestelling. Vriendelijke bediening.

Toen ik mijn bestelling kwam ophalen heb ik meer dan 60 min moeten wachten, het is een klein lokaal dus de vervelling steekt rap op! Een beetje muziek kan geen kwaad! Moest het 2de loket open zijn geweest was er geen probleem geweest, maar met één loket en mensen die hun waren komen verkopen/schatten, dat kan toch anders.

Pluspunten

Vlotte afhandeling bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

eenvoudige webaankopen afhalen zonder kosten in de winkel

Geopend op vrijdag namiddag

Pluspunten

Zeer goede goud/zilver webwinkel inclusief "live" koersen. Uitstekend bestel/bevestiging systeem en vriendelijke service Met andere woorden: professioneel en efficient en derhalve zeer gewaardeerd!

Pluspunten

Alles was netjes en correct, volgens de afspraak. Ben zeer tevreden, goude eerste ervaring!

Informatie aan klanten over nieuwe items, via Email, zou een plus punt zijn.

Lange Herentalsestraat 52

2018 Antwerpen