Pluspunten

Snelle levering na bestelling. Leveranciersbedrijf maakt een afspraak.

Verlaag de leveringskosten.

Pluspunten

Heel tevreden.

Communicatie met Ferrari courrier. Ferrari heeft één keer niet opgebeld en willen leveren zonder eerst een afspraak te maken, en stond dus voor een gesloten deur.

Pluspunten

Op tijd en correct.

Pluspunten

- vlotte afhandeling bij cash aankoop aan het loket - vlotte aankoop via goud/zilverrekening - heel mooie, elegante internetsite, met duidelijke informatie - scherpe prijzen bij aankoop. - voldoende keuze in munten en baren

- aan het loket is de discretie niet altijd verzekerd, ik zal dat volgende keer oplossen met een briefje af te geven aan de loketbediende met mijn wensen, eerder dan het luidop te vragen. de buren luisteren ook mee, zie je. - aangekochte munten zouden ook in een mooier of discreter omhulsel mogen verpakt worden, doosje of stevig zakje ..

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Pluspunten

correcte, snelle , discrete levering

Pluspunten

Zeer overzichtelijke site

Voor kleine bestellingen goedkopere verzending aanbieden. Bvb taxipost secure

Pluspunten

ik ben in contact gekomen met dit bedrijf via Nederland, want ik wist niet dat er een afdeling bestond in Antwerpen. Automatisch werd ik in contact gebracht met deze Belgische tak, wat voor mij natuurlijk veel gemakkelijker is om zaken te doen. De volgende maal zal ik persoonlijk naar Antwerpen gaan om zaken te doen. Ik ben zeer tevreden .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

+ Bestellen is eenvoudig + Veel keuze aan munten en baren + Snelle levering op afgesproken uur + Snel contact via e-mail

- Inhoud stond op verpakking koerierdienst - Zilvermunten waren niet beschermd met hard plastic hulsje

Pluspunten

Goede afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Snelle verkoop, vlotte en open communicatie, zeer scherpe prijzen

In mijn geval ging het om een aankoop, maar ik heb toen erg lang moeten wachten, hoewel ik enkel maar moest afhalen, iets dat op enkele minuutjes in orde was. Dus eventueel een apart afhaalpunt of iets dergelijks, zou een enorme verbetering zijn, en zou me persoonlijk ook aanmoedigen om frequenter (kleinere) aankopen te doen.

Pluspunten

Vriendelijk tov klanten. Betrouwbaar. Anonimiteit!

De bediening kan misschien ietjes vlugger, maar begrijp het wel, het is ook geen brood dat je koopt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling werd keurig geleverd zoals overeengekomen alleen...

de leveringsdatum was later dan beschreven op de website, en voor zover ik kan nagaan ontbrak een soort certificaat van echtheid van het geleverde product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Professioneel en discreet

Pluspunten

Snelle bestelling goed produkt

Een mailtje als de bestelling is toegekomen want tot nu toe moest ik het komen vragen.

Pluspunten

Scherpe prijzen, snelle levering

Afhaling bestelling gescheiden van aankoop edelmetalen.

Pluspunten

zeer handige website, gebruiksvriendelijk!

Hopelijk nog meer aanbod op de website van oud zilver, bv 50 francs, 10 francs , deze zijn momenteel niet op de website beschikbaar, en deze zoek ik het meeste.

Pluspunten

Goede, snelle, transparante en correcte service.

Bij afhaling van edelmetaal in de winkel zou het makkelijker zijn dat je niet mee moet aanschuiven.Aangezien het ophalen van een bestelling slechts een kwestie van enkele minuten is. Het zou ook handig zijn mochten de zilveren muntbaren op de webshop terug te vinden zijn.

Pluspunten

snel & correct, geen probleem

Pluspunten

Snelle verwerking, goede service,vriendelijk personeel

Niet echt alles verloopt vlot

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Wij gaan er vanuit dat de personen die de bestelling afleveren 100 % discreet en betrouwbaar zijn.

Pluspunten

correcte behandeling van de bestelling

Pluspunten

Buiten de snelle service is communicatie en veiligheid hier een grote troef. Zeker niet de laatste keer hier aankopen te hebben gedaan.

Lange Herentalsestraat 52

2018 Antwerpen