Mooie producten, goede service en snelle levering

Ik wilde het toch naar een ander adres verzenden en in de ochtend nog even gebeld en dit hebben ze direct aangepast en de volgende dag had ik mijn mooie edelsteen al in huis. Erg fijn!

Goede service!

Ze reageerde heel snel en wist een goede uitleg te geven op wat je wil.

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet

Waar blijft mijn pakketje?

Mijn bestelling werd met spoed behandeld.

Mijn bestelling werd goed behandeld en ontving het redelijk snel. Ik kreeg ook onmiddelijk informatie over mijn bestelling. Track and Trace was ondermaats. Ik kon mijn pakje niet volgen.

Hartverwarmend!

Door alle kerstdrukte kreeg ik per ongeluk de verkeerde hanger toegestuurd en na mijn mailtje werd alles onmiddelijk geregeld om de juiste edelsteen op te sturen. Gonnie zei me dat ik diegene die ik verkeerdelijk kreeg houden mocht . Ik kan alleen maar zeggen; dat was zo een onverwacht verrassend lief en attent gebaar. Een menselijke , warme dame met het hart op de juiste plaats.

fout bij het versturen van de track & trace code. Nadat ik telefonisch contact had opgenomen heb ik het pakket nog net op tijd kunnen afhalen bij een post afhaalpunt

Snelle levering van bestelling.

Geen klachten over mijn bestelling Prima bedrijf.

De steen die ik besteld heb is heel mooi en van goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden.

Prima webwinkel

Duidelijke omschrijving van artikel met foto. Getoonde foto is ook wat er werkelijk geleverd word. Supersnelle levering en goed verpakt. Een echte aanrader.

Wat een fijne winkel

Fijne mensen. Mooi assortiment. Goed geprijsd

Mooie producten niet duur.En supersnelle levering.

Zeer snellen service!

Een zeer vlotte communicatie met de winkel, snelle antwoorden en de verzending heel vlot, vandaag besteld, de dag erop in huis! Top!

Tevreden met mijn amethist

Prima verder geen bijzonderheden netjes ingepakt en ontvangen van mijn buur in de straat omdat ik niet thuis was maar elders dat weekend

Prima geregeld fijne mensen.

De steen was niet voorradig en er werd meteen een alternatief geboden. Het alternatief werd meteen opgestuurd.

Schitterende steen

Schitterende steen als op de foto en goed verpakt geleverd. 2e x dat ik daar bestel en beide keren goede ervaring. Top.

Netjes

Lekker snel en netjes verpakt. Goede terugkoppeling en vriendelijk contact

Geweldige service!

Prachtige geode gekocht, de eigenaar kwam het persoonlijk brengen! Mooie kwaliteit, heel blij mee.

Erg goed

Ik heb een mooie steen besteld. En heb hen de volgende dag gelijk in huis. Ik ben erg tevreden.

Geweldig goede service

Mooie website, de winkel ziet er aantrekkelijk uit en ik hoop daar op korte termijn te kunnen gaan winkelen. De prachtige "gouden driehoek" kristallen die ik besteld had, werden een dag later al geleverd. Zorgvuldig verpakt en ze zijn heel erg mooi. Super blij mee!

Goeie service

Ik ben heel erg te spreken over de producten en de service.

helemaal goed

mooie kwaliteit voor een redelijke prijs en snelle, goed verpakte levering

Mooi

Snelle levering en ik heb prachtige stenen ontvangen! Dank nogmaals en ik kom zeker terug!

Snel geleverd,goeie service mooi product

Ik zal zeker weer hier wat kopen

Snelle levering en mooie kwaliteit!!

Nu voor de tweede keer een steen online gekocht en weer tevreden!

Top!!

Mooie steen met verfijnde ketting.

Meerzijde 31

1132 XK Volendam