Snelle levering, goed materiaal en niet te duur.

superfijn geholpen

NIet persoonlijk langs kunnen komen om persoonlijk een steen te kiezen, maar per Whats app kon ik toch zelf uit de mogelijke stenen (hangers) kiezen. Topservice!

Dit was mijn eerste keer!

Ik heb de hangers en de steen besteld voor mijn dochter, maar die is pas op 28 december a.s. jarig! Ze weet dat ik ze heb, maar ze wil ze pas op haar verjaardag hebben! In ieder geval heb ik ze ontvangen. Het was géén brievenbuspakje, maar een gewoon pakketje. De bezorger van Post.nl kent me goed, hij weet dat ik mindervalide ben en moeite met trappen lopen, dus hij heeft het pakketje netjes boven gebracht!

Snelle levering! Mooi product

Ook nog een handgeschreven briefje erbij en later een vraag of alles naar wens is. Persoonlijke en fijne service. Zeker een aanrader

Perfect geholpen en zeer professioneel

Tevreden

Snelle bezorging en netjes verpakt, ik ben erg tevreden. Het hangertje dat ik heb besteld, is ook erg mooi en precies zoals omschreven.

Goede service en eerlijke producten

Ooit ben ik fysiek in de winkel geweest en daar heb ik een heel goed gevoel aan overgehouden. 10 jaar later bestel ik vanuit het zuiden van het land steeds bij dit winkeltje omdat ik weet dat er kwaliteit geleverd wordt.

Persoonlijke aandacht voor de klant. Op tijd geleverd en goede kwaliteit.

Goede producten en snelle service

Alles wat ik besteld had, was boven verwachting. Mooi en goed. Bestelling werd zeer zorgvuldig verpakt bezorgd.

Je krijgt niet wat je besteld hebt

Ik heb niet ontvangen wat ik besteld hebt. Als je hierover mail contact hebt, negeren ze je uiteindelijk en wordt er dus niet met een oplossing gekomen.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Aanrader!

Hele fijne kwaliteit stenen. De verkopers zijn erg behulpzaam, en denken met de klant mee. De verzending is super snel! Twee keer besteld hier, en beide keren erg tevreden.

Mooie stenen

Mooie stenen en snelle levering! Zeer vriendelijke verkoopster.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd en zeer zorgvuldig verpakt.

Tja, heb ik hierboven al wat over gezegd. Product is heel mooi en was zoals ik had verwacht. Het is een Shungite bol op een standaardje. Het is geplaatst bij een inductie plaat en vermindert mede de elektromagnetische straling, waardoor ik nu zonder erg veel fysieke klachten bij de inductieplaat in de buurt kan komen en erop koken. Het helpt erg goed tegen vele klachten die men als hooggevoelig persoon kan hebben door de intenser wordende elektromagnetische straling alom.

Fijne ervaring. Goed en netjes verpakt. Blij mee!

Prettig contact. Prima service

Mooie producten

Fijne site, mooie producten en goed ingepakt verzonden.mijn dochter is erg blij met haar kado!

Op tijd geleverd en voldoet aan verwachting

Ik ben blij met de 2armbandjes. Ze zitten iets te los, maar dat ligt aan de omtrek van mijn pols. De prijs is wat aan de hoge kant in vergelijking met andere webshops, maar de service is goed.

Goed verpakt, een prachtige steen.

Degene die het met Kerst gaat krijgen is er hopelijk net zo blij mee. Wel jammer dat er geen kaartje bij zat dat de steen uit Madagascar komt.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Erg kleine adventkalender

Voor mijn dochter een adventkalender besteld. Verzending/verpakking is allemaal snel en netjes verlopen, maar de kalender zelf is erg klein en ziet er niet heel bijzonder uit. Ik ben heel benieuwd naar de inhoud, want om dit als kadootje te geven en voor wat ik er voor betaald heb, vind ik het eerlijk gezegd behoorlijk tegenvallen.

Mooie steen

Vlotte bestelling en levering. Mooi effen geslepen steen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd kwaliteit stenen

Ik heb al meerdere keren iets besteld en ze zijn altijd prachtig, en ze voelen heel fijn.

Heel tevreden!

Ik koop met enige regelmaat mooie stenen onder andere om kado te doen naar volle tevredenheid. Mooie website etc

Goede prijs, snel ontvangen

Heel klantvriendelijk