Betrouwbaar

Goede webshop, goede prijzen in de sale, snelle levering en keurig verpakt.

uitstekend

alles goed verlopen

goed gegaan, helaas teruggestuurd

bestelling goed ontvangen helaas teruggestuurd hoop snel mijn geld weer terug te ontvangen

Perfect!

Goede pasvorm, mooie slippers, precies mijn eigen maat.

Snelle levering!

Ik heb de medische klompen met luipaard print, passen perfect ! Ik heb maat 35.5/36 , ik heb maat 36 gekozen , ze lopen heerlijk! Geen vermoeide voeten

Pasvorm, keuze is dik in orde

Correcte opvolging van levering…

Fijne klompjes goede service

Heel erg blij mee. Ik heb mijn eigen maat 38 genomen want moest 37 toch ruilen omdat ik niet goed naar voren schoof. Een andere klomp besteld in 38 en deze zitten superfijn. Hartelijk dank voor de snelle omruilmogelijkheid en ik kom zeker terug.

Wat een geweldige, perfect zitten de klompen.

Ik he gekozen voor de zwarte lak, maat 40 De medische klompen zijn makkelijk te combineren en hebben een perfecte pasvorm. Ze zitten gewoon perfect. Ik heb ze eigenlijk Ze voor het werk aangeschaft, maar ik heb ze in huis ook aan.. Soms vergeet ze gewoon uit te doen, daarom ben ik van plan meerdere modellen te bestellen.

super!

Kwaliteitsproduct en snelle levering

Mijn normale maat gekocht. Ze zitten als gegoten! Super blij mee.

Fijn !

Snel prettig en mooi

Kwaliteit en goede service

Klompen een maat te klein besteld. Geen probleem, binnen vier dagen andere klompen. Top!

Vriendelijk en heel snel geleverd

Werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Er werd meegedacht. Na het bestellen ontving ik binnen een uur al een verzendbevestiging. De volgende dag werden de klompen geleverd.

Mooie klompen

Veel keus. En zeer snelle verzending! De klompen die wij hebben gekocht waren zeer mooi en zaten perfect. Ook bij het retouren van de klompen die niet paste een zeer nette mail dat de retouren binnen zijn. Met een persoonlijk tintje. En daar hou ik van! zou het zeker aanraden!!

Een dikke 10

Mijn eerste bestelling is goed bevallen. Het ging vlot en snel.

Onwijs blij met mijn nieuwe, leuke/originele klompen!

Goed telefonisch advies gehad ivm de maat en de volgende dag had ik mijn klompen al in huis. Top!!!

Mooi, past goed, loopt lekker.

Klantvriendelijk en hartelijk geholpen!

Zeer laagdrempelig te bereiken, ook wanneer je last-minute vraagt om nog langs te komen! Er wordt meegedacht en je wordt vriendelijk ontvangen en geholpen! Topservice!

Koop geen ander merk.dat zit niet goed.alleen deze zijn perfect.

Klompen waren niet op voorraad. Kreeg netjes bericht dat ze er weer waren. Besteld, betaald. Werden op tijd bezorgd. Helaas doordat ik een te hoge wreef heb pasten ze niet. Zo jammer. Geretourneerd en er volgde al snel bericht dat ze weer op de plek van bestemming waren. Wacht nog op de terugbetaling maar dat zal ook wel goed komen. Top Tip: ook een leuke collectie van die leuke gewerkt klompen aanbieden.

Website is goed verzorgd. Bestelling is snel verwerkt. Snelle levertijd en kwalitatief hoogwaardige produkten. Ik ben vooralsnog dik tevreden!

Snelle verzending en hoede service

Klompen besteld die de volgende dag werden bezorgd. Klompen geretourneerd en omgeruild voor andere. Deze had ik 2 dagen later weer in huis.

Verrassend leuke artikelen

Was op zoek naar gezondheidsklompen voor mijn werk. Kreeg een tip om hier eens te gaan shoppen, bleek een gouden tip. Superleuke klompjes en accessoires met frisse prints en zitten als een tweede huid. Wat een genot om op te lopen.

Ze zitten en lopen heerlijk

Ze zitten nog beter als verwacht.

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg