Geweldige levering en geweldige klompen

Twijfelde om deze te bestellen voor het werk in het ziekenhuis. Het zijn geen goedkope klompen dus moesten ze wel écht goed zitten. Toch besteld en een super snelle levering. Eenmaal gepast en direct aangedaan voor werk, en meeeeer dan tevreden. Ze zitten comfortabel en vormen zich naar je voeten. Echt de prijs waard!

Overzichtelijk site keuze uit veel Klompen. Goede omschrijving en andere dag in huis.

Prima, snel en netjes

Netjes ingepakt, op tijd geleverd

Fijne website, snelle levering

Snelle levering en altijd netjes verpakt.

Top klompen en super snel geleverd

Top klompen Snel geleverd

Fijne klompen

De klompen zijn licht en het voetbed ondersteunt goed.

Mooie klompen en zitten lekker! Snel geleverd

Top!!

Snelle levering!

Deze klompen lopen heerlijk

Ik heb ze gekocht in de hoop dat ik ze prettig zou vinden. Ik was bang dat ik er tijdens het lopen uit zou glippen maar ze zitten heerlijk. Ik loop er de hele dag op zonder rugklachten of zere voeten.

communicatie

ER werd snel gereageerd op de navraag van de maat verschillen. Helaas werd er niet bij gezegd dat mijn model pas in het najaar geleverd wordt. Uiteindelijk moest ik de zending terugsturen ivm verkeerde maat

Erg fijn

Ik heb het langs mogen komen en mogen passen van verschillende klompen als erg prettig ervaren. Er werd goed meegekeken zodat ik met twee paar perfect passende klompen op mijn werk sta!

Top geholpen! Vriendelijkheid en deskundig advies stonden voorop.

Vriendelijk ontvangst in Tilburg. Deskundig geholpen, dus vol vertrouwen met mooie klompen de deur uit. Ook nog mooie lieve woorden gekregen in de mail met de factuur! Kortom! Erg blij en tevreden met alles!

Zeer goede klompen, snelle levering

Mijn klompen waren de dag na bestellen al binnen. Lopen erg fijn, ik wil niets meer anders!

Super snelle levering

Heerlijk zittende klompsandaal

Was erg benieuwd of ik met mijn bredere voet de klomp wel paste, en ja hoor, prima pasvorm. Superblij ermee.

Zit goed neem wel altijd maat groter

Goed geluisterd naar mijn wensen

Niets was teveel voor Jurgen om voor mij de juiste klompen te vinden. Fijn dat ik ze in het magazijn kon komen passen. Chapeau!

Hele leuke en comfortabele klompen

Ze lopen heerlijk. Geen last van mijn enkels oid. Ook zien ze er heel leuk uit.

Maatje groter, geen probleem. Binnen een dag na mijn retour nieuwe klompen in huis. Zelfs met een persoonlijk berichtje. Dikke duim omhoog

Snelle levering en de medische klompen zijn goed .

Top klompen

Snelle, goede levering. Fijne klompen die goede steun geven en er leuk uitzien.

Zit gelijk heerlijk

Heerlijk voetbed