Zit gelijk heerlijk

Heerlijk voetbed

Snelle levering, hele fijne klompen!

De witte zorg klompen zitten als gegoten. Fijn voetbed en prima op maat!

Gauw geregeld, zitten heerlijk

Fijne klompen, goede pasvorm

Top kwaliteit

Ik loop al jaren met veel plezier op Sanita’s op mijn werk in het ziekenhuis.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en een goede kwaliteit!!

Ik heb gebeld voor advies, ik heb smalle voeten. Met dat advies kon ik gericht zoeken. De volgende dag werden mijn klompen al bezorgd. Ze zitten heerlijk.

Snelle levering. Klompen zitten prettig

Snelle levering!! Prachtig resultaat

Klompen zijn prachtig

Snelle service. Jammer van retourkosten

Klant moet zelf opdraaien voor retourkosten. Terwijl de zorg al genoeg te verduren heeft.

Super kwaliteit en super service!

Prachtige klompjes, heb ze moeten ruilen ivm te kleine maat omdat ze kleiner vallen. De volgende dag had ik de nieuwe al binnen, super snel dus! En ze zitten perfect.

Vlotte en vriendelijke afhandeling van retourneren! :)

Ik had de verkeerde maat klompen besteld en deze geretourneerd, dat werd goed en vlot opgepakt. Kreeg het 1e paar binnen 1 dag en het geretourneerde paar ook super snel! Leuke communicatie per mail :)

Snelle reactie op vragen en de klompen zitten heerlijk

Heerlijk

Mijn nieuwe klompen zijn een verademing

Betrouwbaar

Betrouwbaar en een snelle service en ook snel met antwoorden op je mail.

Precies als op het plaatje lopen perfect

Ondanks vertraging , bedankt voor de mail dat de levering later kwam, kwamen ze in nette doos binnen. Kleur en pasvorm perfect. Kan er uren op lopen en zonder dat je ze joef in te lopen of dat er blaren ontstaan op de wreef. Blijf vast niet bij een paar

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goeie prijs- kwaliteitverhouding

Ik werd erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Ook werd er passend advies gegeven dat aansloot bij mijn persoonlijke voorkeuren. Dit advies was vrijblijvend zonder dat er meteen een product aangesmeerd werd. Er werd echt de tijd genomen om te kijken naar wat passende klompen zijn.

Goed maar jammer

Snelle levering, maar jammer dat je retourkosten voor eigen rekening zijn.

Mooie goed zittende klomp

Ik ontving ze en was verbaasd dat ik de nietjes kon zien zitten . Ze bleken wel lekker te lopen maar voor mijn rug helaas te hoge hak .

snelle goede levering

De levering was snel en goed, de klompen kwamen netjes verpakt aan en het retoureren was erg makkelijk. Mijn retourpakket werd netjes verwerkt en het was erg fijn dat er een bevestiging van mijn retour kwam.

Fijne klompen

Snelle levering, prettig te dragen! Ik ben er blij mee.

Echt geweldig levering is super goed en de klompen zijn mega fijn !!!;

Gewoon goed

Je krijgt het snel binnen, het is netje ingepakt. Fijn als je een andere maat wilt.

Prettige ervaring. Maten staan duidelijk vermeld op de site. Producten worden netjes verpakt en bezorgd. Goed concept en mooie kwalitatief goede spullen.

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg