Wat zitten de sanita klompen heerlijk! Als gegoten!

Goed zitcomfort en snelle levering

Ze zitten heerlijk, en ik kan er met gemak een hele dag op staan/lopen. Ze vallen wel wat klein. Maat groter is wel aan te raden. Ook geschikt voor de smalle voet

super mooie klompen

elke keer weer nieuwe ontwerpen en ze zitten heerlijk!

Mooie klompen goede levering

De communicatie over de levering was perfect. De klompen werden goed verpakt uitgeleverd en ze zitten wederom als een zonnetje.

Heel fijn geholpen de klompen lopen heerlijk.

Word heel goed geholpen en heel lief

Snelle levering en mooi product

Fijn

Snelle levering, mooi verpakt met informatie erbij. Lopen lekker.

Netjes afgehandeld

Niet blij met mijn product, gemakkelijk geretourneerd

Prima product

Zowel levering als product prima

Top klompen

Echt hele fijne pasvorm. Vallen net goed uit.

Zeer comfortabel

Overzichtelijke website. Je kunt goed selecteren. Snelle levering. De klompen zijn perfect. Door het maatadvies (een maat groter kopen) perfect passend.

super leuke klompen en ze lopen heerlijk!

Hele fijne, goede klompen die ook nog eens grappig zijn. Het was fijn dat er bij de klompen stond dat de meeste mensen een maat groter kopen, klopt precies.

Zeer snelle bezorging

Goede kwaliteit klompen

Eerste klompen waren te groot, had maat groter besteld maar was niet nodig. Snelle terug betaling en vriendelijke mail

Die klompen zijn goed.

Die klompen zijn goed.

Top klompen en top bestelling.

Klompen zijn netjes aangekomen. Lopen lekkerder dan verwacht twijfelde er heel erg over of ze niet uit gaan met lopen. Dit is zeker noet ter spraken gekomen. Je besteld echt een goede klomp en ze zijn heel netjes aangekomen.

Snelle , correcte levering

Snelle levering en product was precies zoals op de site aangeven was

Fijne klompen, erg goede service!

Ben erg tevreden. Klompen lopen super lekker. Service van het bedrijf is ook uitstekend!

Snelle service, besteld en dag erna al binnen, ze zitten heerlijk.

Goed!!!

Ik was altijd iemand die alleen maar sneakers wil werken, maar ik kreeg steeds meer last van rugklachten. Op aanraden van collega's heb ik er voor gekozen om klompen uit te proberen. Het bestellen en het bezorgen ging echt super snel! Ook het terug sturen ging super. De klompen zijn echt geweldig!!! Ik heb vrijwel geen rugklachten meer. Ik ga denk ik nooit meer terug naar de sneakers :)

Geweldig !

Je ontvangt een kado !

Ik heb klompen besteld, helaas te klein. Terug gestuurd en geld was heel snel terug op mijn rekening gestort. Super service.

Leuke klompen voor mijn werk als verzorgende in de wijk.

Ik heb ze besteld en de volgende dag in huis ontvangen. Leuke klompen. Ik krijg leuke reacties van de cliënten. Ze zitten heerlijk. En lopen goed. Toppie.

Mooi product, snelle levering.

Aanrader!

Jellinghausstraat 26 8