Super klompje!

De levering is heel snel, de volgende dag binnen! Ben zeer tevreden met Sanita klompen!

Goed maar kan beter

De klompen waren te klein en moesten omgeruild. Jammer dat de verzendkosten voor de koper is. Ik heb nu dure klompen. Ze zijn kwalitatief super goed. Alleen dat stukje vind ik niet passen bij dure producten en dit bedrijf. Dit hoort kosteloos terug gestuurd kunnen worden.

Ip prima

3/4 jaar geleden een paar schoenen/med klompen gekocht. Deze zijn nu al gaan scheuren. Toch weer 1 paar gekocht. Hopelijk heb ik hier meer/langer plezier van

Prima levering en service

Er kon probleemloos en snel geruild worden voor een andere kleur. Inmiddels al veel draagplezier. Had het jaren eerder moeten doen. Op de factuur stond een persoonlijke notitie geschreven, erg leuk! Bedankt Jacqueline! ;)

Love, Love, Love!

Écht top! Maat advies op de website klopt 100%! Super gave klomplaarzen, snel geleverd! Ik ben verliefd!

Heel goed super

Alles is super verlopen en snel

Goede service snel geleverd

Tevreden over Sanita bezorging dhl kan beter

Is zoals omschreven

zeer vlotte service

De producten worden zeer snel en accuraat geleverd. Ook bij het terugsturen gaat het erg snel. Het enige is, dat je niet gratis kan terugsturen. Verder dikke prima

Supersnelle en goede service.

Goede communicatie en in 1 dag geleverd, perfect!!

Goede communicatie en in 1 dag geleverd, perfect!! Product naar wens, zit en loopt goed. Wel 2 maten groter gekocht. 1 maat groter zou denk ik ook oké zijn, maar ben tevreden zo

Top klompjes

Klompen besteld en volgende dag in huis zat er helaas niet in. Echter kwamen de klompen een dag later. Na een dag inlopen zaten ze heerlijk!

Tot nu toe slecht heb 15-3 een bestelling geplaatst is er nog steeds niet maar krijg ook geen antwoo

Er wordt ook niet gereageerd op een mail waarin de vraag gesteld wordt wat het probleem is ben een week verder maar heb nog steeds geen klompen

Mooie klompjes en snelle levering

Mooie klompjes die als gegoten zitten. De levering is ontzettend snel. Wel verstandig 1 maat groter te bestellen!

Klompen besteld. 2 dagen later binnen. Zitten heel lekker en loop er zo op voet zonder zere voeten

correct

Vlotte levering en correcte kwaliteit

Super !!!!!!

Super vlotte en vriendelijke communicatie. Snelle levering en de klompen zitten lekker. Top !!!

Veel keus, snelle levering

Veel keus, snelle levering.. Goed verpakt! Top!

Ze lopen erg lekker, je heb na een lange werkdag weinig last van je voeten. Echt een aanrader.

Zie hieronder

Super aardig en meedenkend en niets is teveel: al pas je 10 paar… chapeau!!!

Goede klompen en snel geleverd.

De klompen zitten heerlijk, zien er ook leuk uit en de levering was erg snel . Super tevreden.

Zij hebben mooie klompen van zeer goede kwaliteit. Levering gaat snel en de bestelling is uitstekend verpakt zodat er eigenlijk geen kans is op schade. Omruilen gaat zeer soepel en je hebt dan ook weer snel je bestelling binnen.

Leuk en comfortabel

Dit is mijn vierde paar klompjes, en zo tevreden vooral van de meer gekledere. Het mag vlug zomeren.

Er zat een handgeschreven note erbij: Veel draag plezier.

Top site snelle levering en heerlijke klompen

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg