Al jaren deze fijne klompen!

Zie boven

Klompen zijn van goed kwaliteit, gaan lang mee.

Ik heb klompen besteld en de volgende dag waren ze er al. Ik werk op 2 locaties en heb nu op allebei dezelfde klompen staan maar in een andere kleur. Ze lopen heerlijk en kan er mijn hele dienst op knallen!! De klompen gaan gelukkig lang mee, ben er super tevreden over.

Goede webshop

Had de verkeerde maat besteld en teruggestuurd. Binnen 24u uur had ik bericht terug en binnen 3 dagen had ik de juiste maat met een persoonlijk briefje binnen. Top!

Snelle reactie via bestelling. Nette aflevering van mijn bestelling. Duidelijke informatie bij de aflevering

Snelle levering, ik ben super blij met mijn klompen

heerlijke klompen en schoenen besteld.

Top service op alle gebied!!

Snelle levering, super klompen

Ik ben heel blij met mijn klompen. Was bang dat ik ze zou 'verliezen' maar ze zitten heel goed. Heel blij mee. Levering was ook heel snel.

Prima klomp Snel geleverd

3 x besteld. December 2021 besteld, nu heb ik medische klompen pas binnen, eind februari 2022.

Ik bestel helaas volgende x bij ander bedrijf. 3 maanden moeten wachten, 3 x opnieuw moeten bestellen, heel jammer

Prima Service!

Uitstekende producten

Goede klompen voldoen aan mijn eisen

Snel en betaalbaar0

Selle bezorging

Genoeg keuze, snelle levering, fijne klompjes!

snel online service en levering

prima deal

Vlotte levering

Vlotte levering en zoals verwacht

Zeer tevreden!

Snelle levering! Volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Fijne klompjes, kan ik weer een paar jaar mee vooruit!

Heel tevreden

Zijn heel mooi en lopen lekker

Ruim 3 jaar geleden klompen gekocht, en hoewel ze er nog perfect uitzien is toch de demping eruit. Dat kan ook niet anders als je ze ruim 35 uur per week aan hebt tijdens je werk. Via persoonlijk contact gevraagd of ze konden zien welke klompen ik toen had gekocht, want wilde graag dezelfde. En ondanks het vernieuwde systeem stond ik nog in het systeem en heb zo dezelfde klompen kunnen bestellen en had ik ze de volgende dag al in huis. Topservice!

Geweldig.

Goede service. De klompen die ik wilde hebben waren uitverkocht. Ik heb een mail gestuurd en kreeg bericht wanneer de klompen weer leverbaar waren.

Heel klant gericht

Lopen heerlijk, goed voetbed

Heerlijk voetbed, leuk printje, al vind ik het wel jammer dat de bovenste laag( bloemenprint) loslaat en dus het printje verdwijnt/ witte waas word.

De klompen die ik graag wilde waren niet in mijn maat. Maar aangemeld voor een melding wanneer ze er weer zijn. Dit ging vrij snel! Levering is ook snel. Heel blij met mijn klompen. Ze hebben heel veel soorten en kleuren etc. Super leuk.

Even inlopen en daarna lopen ze heerlijk

Echt een aanrader

Jellinghausstraat 26 8