Leuk en comfortabel

Ik heb de SANITA ORIGINAL CARE CLOGS 475657 65 PINK, maat 39 en 40 besteld, omdat stond aangegeven een maat groter te bestellen. Maat 39 zat gewoon goed dus maat 40 teruggestuurd. Super leuke en zeer comfortabele klompen. Ben er blij mee en krijg veel complimenten van patiënten.

Super goede en snelle service

Goede pasvorm, wel een maatje groter besteld zoals aangegeven staat. Beetje jammer dat sommige kleurtjes niet in de grotere maten zijn (tot maat 42) dames krijgen ook steeds grotere voeten.

Vlotte service!!

Super leuke klompen en heel snel en correct geleverd!! Top!!

Mooie klompen, snel bezorgd

Klompen voor mijn dochter besteld, is hier heel blij mee

Helemaal geweldig

Maat klopt en echt super zoals ze op de foto zijn zijn ze ook echt heel leuk mn panterprint lekker zacht

Goede en super snelle service!

Schoenen waren snel geleverd. Kwaliteit volle producten voor een juiste prijs.

Top service!

Fijne klompen!

Snle, eerlijk en vriendelijk

Perfecte service, netjes binnen de afgesproken levertijd incl een direct verwerkte aanpassing nav mijn eigen fout (ik had zelf de verkeerde maat doorgegeven) maar dat is na 1 mailtje meteen aangepast. Waren alle webshops maar zo goed!!

Goede snelle levering van een goed product

Snelle levering Goede kwaliteit verpleegster klompen

Hele mooie klompen! Ben er blij mee!

Werk in de gezondheidszorg. Was op zoek naar klompen, die lekker zitten en er apart uit zien. Klompen met een knipoog.

Heel fijn en veilig bedrijf om klompen te kopen

Ik heb al meerdere klompen hier gekocht ze zijn altijd netjes optijd en super leuk ingepakt Vind het jammer dat de beschilderde klompen niet meer besteld kunnen worden anders had ik nog een paar besteld

Snel geleverd en lopen heerlijk

Snelle levering en de klompen lopen heerlijk

Lopen zalig

De zorgklompen zijn ideel voor werken in de zorg lopen super fijn en erg lekker een aanrader voor iedereen die in de zorg werkt

Super.

Zeer snelle levering in een drukke kerst tijd

Fijn geholpen

Ik ben telefonisch fijn geholpen om een geschikte klomp te bestellen. Uiteindelijk is deze nog iets breed maar valt wel beter dan alle andere klompen welke ik gepast heb. Verder heb ik geen tips.

Ik kan er de hele dag op lopen zonder vermoeide voeten

Comfortabel en snel geleverd

Perfecte service perfecte klompjes

Perfecte service en de klompjes zitten als gegoten! In een woord geweldig Zeker een aanrader

Geweldige klantenservice

Kort voor kerst iets besteld, kreeg bericht dat het kwijt was bij dhl, even gebeld en er werd direct een nieuwe bestelling verstuurd. Met het vertrouwen dat ik het dubbele pakketje terug stuur. Heel fijn nu toch nog op tijd het cadeautje onder de boom kunnen leggen.

Perfect geregeld

Altijd fijne klomplaarzen. Snelle levering. Heel blij mee

Super goed

Super, snelle levering. Mooie klompen lopen heerlijk

Mooie klompen lopen héérlijk

Geweldig snelle levering, prima kwaliteit!

Voor de tweede keer dezelfde gezellige damesklompen gekocht. Zitten heerlijk, goed voor je houding. Ze lopen heerlijk, ben er gek op! En ze staan nog leuk ook!!!!

Mijn vraag over de levering is snel opgelost, heel vriendelijk en betrouwbaar!

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg