Snelle service en vriendelijk te woord gestaan

Snel geleverd en na een telefoontje over verkeerd geleverde sokken heel vriendelijk te woord gestaan en de dag erna al de goede binnen .

Geweldig!

De heerlijkste open schoentjes/sandaaltjes. Ze lopen prima. Ondanks dat ik nooit op hakken loop, loop ik hier heel de dag op! Het is nu mijn tweede paar !

Super en snelle service

Mijn bestelling voor 5 paar klompen kwam helaas bij jullie in de spam terecht. Dus 1 week moeten wachten op antwoord. Dat is het enige nadelige. Daarna goede en snelle mail wisseling gehad met een van jullie medewerkers. Zeer tevreden over (Jacqueline Beerens). Inmiddels al heerlijk lopend op mijn klompen. Getty Verstappen

Snelle goede service

Klompen lopen geweldig iedereen vind ze leuk staan

Tevreden

De kleur was in het echt feller dan op de foto.

Ze lopen heerlijk

Ze lopen heerlijk alleen moet je een maat groter nemen want mijn voeten waren wat op gezet en toen zaten ze toch te strak zonden want ik heb ze net gekocht, dus nu een maat groter besteld.

Bestelde klompen, hadden schade, werd gemaild voor de verzekering dat ze niet aan de kwaliteit eisen voldeden. Keurig op de hoogte gehouden wanneer de bezorger aan de deur zou komen .

Snelle vlotte levering. Vriendelijk personeel

Geweldige schoen!

Mooie, heerlijk zittende, leuke schoen! Zacht leer en prettig dragende hak. Ik ben blij met deze zalige klompjes. Snelle service, keurig geleverd. Ik ga kijken naar een tweede paar.

Zijn erg gaaf. En zitten heerlijk.

Leuke hippe klompen

Twee keer eerder klompen besteld altijd goed en correct verzonden

Vriendelijk en super goed geholpen

Helemaal goed.

Er ging iets verkeerd met Ideal. Meteen gebeld. Er werd meteen opgenomen. Zonder irritant menu. Zeer vriendelijk te woord gestaan. De schoenen werden de volgende dag netjes afgeleverd.

Eerst even ingelopen maar vanaf dienst 3 zitten ze echt toppie joppie !

Erg snel geleverd en milieu bewust ingepakt!

Mooie klompen.... Zitten heerlijk

Ben erg blij met mijn nieuwe klompen

Ik draag al ruim 20 jaar sanita’s en ben dus tevreden

Ze zitten heerlijk. Ik kan ze lang aanhebben om te werken. Ik vind de flexibele zool super. Minpuntje: ik had de rode met witte stippen gezien. Wilde ze later bestellen maar kon ze niet terug vinden. Heb 2 x een bericht gestuurd Vua messenger maar geen reactie ontvangen.

Prima verzending en ze zitten lekker!

Fijn

Slechte kwaliteit klompen

Vorige maand klompen besteld. Goede en snelle levering. Na een paar keer dragen gaat de lak er al af aan de binnenkant van de klompen en vertonen er al kleine scheurtjes in de print. Na aanleiding hiervan gemaild, maar geen reactie gehad. Ik vind dat ik meer mag verwachten van de klompen en dat dit niet na een paar keer dragen al mag gebeuren!

Niet goed nog

Ik heb alleen mail ontvangen dat er voorraadverschil is en dus nog geen klompen!!!!!

Ik ben zeer tevreden.

Onze problemen hebben jullie snel en adequaat opgelost. Heel fijn.!!

de service was goed, snelle levering van het bestelde artikel

de keuze via de website was gemakkelijk te maken en na het bestellen was het pakje er ook snel en werd goed aangegeven wanneer het bezorgd zou worden

Snelle levering, correctie verzending, prachtige aankoop

Duidelijke omschrijving van de klomp, die voldoet aan de werkelijkheid. Een prima voetbed, prettig lopend, licht, zacht aanvoelend aan de voet. Ik ben er erg blij mee.

Klompen zitten heerlijk. Alleen de gratis med socks zjjn niet mee geleverd

Op de pagina stond vermeld gratis med sokken bij elke bestelling. Deze zijn echter niet meegeleverd.

Snelle levering , goede kwaliteit. Maar 1 nadeel voor mij is maat 39 krap en maat 40 veels te groot .

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg