Mooie klomp sandalen

Hele sneller levering. Ben ook super blij met mijn klompjes. Ben van plan om meer te bestellen.

Zeer fijne klompen!

Klompen zitten erg lekker. Kleur is ook zoals op de foto! Ik ben er blij mee :)

Goede service en kwaliteit

Accuraat

Alles is netjes en snel verlopen

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Perfect:)

Loopt niet lekker

Snelle service. Maat ik blijk totaal niet op de klompen te kunnen lopen. Slip er steeds uit. Maar dat merk je pas als je er een tijdje op loop loopt en ze dus niet meer terug kan sturen... Jammer maar was voor mij een miskoop.

Erg goede en snelle service

Klompjes besteld, maar helaas niet de juiste maat. Snel kreeg ik een nieuwe paar toegestuurd!! Een goede en snelle service!

Snelle levering, uitstekend product

Uit het ruime assortiment kunnen kiezen, besteld. Snel geleverd en als mooi verpakt kado kunnen geven.

2 paar werkklompen gekocht. Telefonisch nog gesproken met Jaqueline. Heel goed geholpen en op de bon nog een persoonlijke boodschap.

Top service van Jacqueline en haar mensen!

2 paar werkklompen besteld en inmiddels ontvangen. Zeer goede uitleg over de pasvorm en ook door Studio Sanita meegedacht welke maten ik het beste kon bestellen. Top!

Helaas schoenen ontvangen met lijmresten. Echter na een e-mail gelijk reactie terug met excuus en daarbij kreeg ik nieuwe opgestuurd. Zelfs kosteloos een extra paar om te passen omdat ik toch nog twijfelde over de maat. Wel wat langer moeten wachten maar uiteindelijk een top service!

Prima ervaring snelle service

Prima ervaring snelle service

Precies zoals het was

Suoer service

Niet alleen de service is super, de keuze en kwaliteit ook. Ik heb nu voor m'n werk besteld maar ik ga ook voor privé nog wat bestellen.

Prima klompen

Werk al jaren op Sanitaklompen lopen prima Geven voldoende steun Enige min puntje verf laat snel los..

Prima klompen, snelle levering

De klompen vallen qua maat bij mij ongeveer gelijk met mijn normale maat. Een van de twee klompen wijkt een beetje aan de zijkant. Verder tevreden.

Duidelijke site, duidelijk bedrijf

Fijne en overzichtelijk site. Geeft goede omschrijving bij maatvoering.

Prima, geleverd zo als wordt aangegeven, Dit is de 2de x dat ik klompen bestel. Volgende keer zal ik zeker weer overwegen op deze site te bestellen

Ik had medische klompen besteld. Die waren te groot en die heb ik geretourneerd. Binnen een paar dagen had ik nieuwe in een kleinere maat. Met vooraf een mail. Hele goede service!

Ik kon de klompen in eerste instantie via de link van de blije klomp niet openen, kreeg steeds een foutmelding maar werd binnen een paar uur al geholpen via social media. Nu zijn mijn klompen in de maak bij Amber. Ben heel benieuwd

Voldoet aan al mijn verwachtingen

Ben erg tevreden over de snelle levering. Er werd aangegeven om een maat groter te nemen, maar als je smalle voeten hebt dan zou ik dat niet doen. Mijn maatje 36 wat ik altijd al heb gehad past perfect. Erg tevreden over het voetbed en de antislip zool

Snelle levering, prachtige klompen. Ze zitten heerlijk! Zeker aan te bevelen.

Snelle levering, prachtige klompen. Ze zitten heerlijk!

Heel goed!

Zeer snelle levering. Klompjes precies zoals op de foto, maat groter perfect. Bestel rustig bij Sanita. Ze stellen niet teleur

Fantastisch!

Prachtige producten en fijne snelle klantenservice! Daar gaan we vast in de toekomst meer van aanschaffen!

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg