Zeer comfortabele klompen en fantastische service

Na het zien van de klompen bij een van mijn collega’s en hier vol lof over sprak heb ik zelf ook een paar aangeschaft! Ik moet zeggen dat ze geen woord gelogen heeft over hoe prettig ze aan zitten, goed is voor je houding en makkelijk te onderhouden zijn. Het bestelling verliep gemakkelijk en de levering met uitleg over de verzorging van de klomp zijn goed ontvangen!

Super snelle levering.

Supersnelle levering van de cadeaubon en heel leuk ingepakt.

De print van de klompen vervaagd na 3 dagen al

De print van de klompen vervaagd na 3 dagen al. Je kan het niet schoonmaken met een nat doekje want je veegt de print weg.

Mijn klompen waren super snel geleverd en zijn helemaal naar mijn zin! Lichtpaarse kleur...al veel complimenten gekregen. En Sanita klompen zitten heerlijk. Zeker wanneer je smalle voeten hebt.

Geweldig!

Ik werk in de zorg en mijn "Tattoo" klompen zitten de hele dag goed! Ben er oprecht heel erg blij mee

Prima website en snelle bezorging

Website goed te bedienen snelle levering Fijne klompen

Snelle levering, top service

Altijd goed ik heb ze al jaren

Ik heb ze al jaren je doet er lang mee en je word er niet moe van

Wachtend op reactie

Heb naar aanleiding van de aanschaf een mail gestuurd. Ik heb bericht dat ik helaas de verkeerde maat heb besteld/ontvangen, met verzoek te kunnen ruilen. Helaas nog geen reactie hierop ontvangen Het is het 4e paar wat ik op m’n werk he verslijten, dus verder zeer tevreden met sanita

prettige en deskundige service

prettig en deskundig

Super service!!

Een echte meedenkende expert!

Prima klomp

Door problemen met mijn voeten en een staand beroep heb ik voor deze klompen gekozen. Ze zitten zeer comfortabel n hebben een prima voetbed.

Super levering snelle omruiling

Super levering snelle omruiling

Goede service, snel en kwaliteit

Had zulke leuke klompen gezien ("Heartbeat"), maar helaas in mijn maat uitverkocht. Zoals beloofd kreeg ik keurig een e-mail toen ze weer leverbaar waren. Direct besteld, snel geleverd. Zitten heerlijk en dus ook nog leuk, kortom: erg blij mee!

Mooi en snel

Vlotte bestelling en snelle levering. Veel keuze uit mooie klompen. Goede pasvorm, valt iets klein uit maar dat stond erbij dus meteen de goede maat.

Héél klantvriendelijk met extra vriendelijk handgeschreven aantekening met hartje geknipt in de kleur van de klompen. Dat maakt net het werk leuker. Héél praktisch qua retour zenden dat je direct de juiste maat kunt aangeven en de bestelling heel snel er weer is. Mijn collega in het ziekenhuis huis gaat ook een bestelling bij jullie doen.

duidelijke website. Helder over te bestellen maten, groot of klein vallend. Hele snelle levering.

Zitten fijn

Makkelijke duidelijke website, met veel keuze. Snel geleverd

Gewoon goed.

Klompen al eerder gehad. Bevallen prima. Inderdaad altijd één maat groter bestellen. Stond er goed bijgeschreven. Netjes de volgende dag bezorgd.

Super mooie klompen!!

Snelle levering en erg mooie klompen die ook nog eens heerlijk lopen.

Prima geregeld

Mooie collectie en snelle levering

Precies zoals beschreven staat op de website

Kleur overeenkomstig met foto

Oke

De klompen lopen en voelen super fijn, vind ze alleen wel glad op de natte werkvloer. Dat is jammer.

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg