top service

snel en goed geholpen!

Niet zo

Helaas waren mijn schoen te groot, deze terug gestuurd. Vorige week zaterdag. Ik heb nog niks van sanita gehoord. Vind ik slecht

Snelle service, mooie klompen!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Super leuke klompen

Snelle levering en de klompen voldoen volledig aan de verwachtingen.

Ik had de Klompen van mijn vriendin aangepast zij heeft maat 38 dus ik moest maat groter Nu blijkt dat (ik heb een grote knobbel op voet te hebbennze toch te smal zijn voor mij Dus gelijk terug gestuurd Jammer dat je dan rond de 7 euro zelf moet betalen Dat weerhoud me voor volgende bestelling

Hele goede service

Mijn klompen waren eerst niet voorradig maar ik kreeg netjes een belletje en in een korte tijd kreeg ik mijn klompen thuisgestuurd. Super blij mee Ik zal zeker nog een keertje bestellen.

Goede klantenservice

Klantvriendelijk behulpzaam en vertrouwend dit is mijn ervaring.

Ik loop al 22 jaar op sanita klompen. Draag ze thuis altijd. Ik heb een vastgezette grote teen. Alleen op sanita's heb ik geen last. Indertijd op aanraden van mijn orthopeed aangeschaft

Goede informatie en snelle levering.

Fijne klompen, draag ze met plezier.

Mijn sanita lopen heerlijk alleen jammer dat ze afgeven mijn sokken zijn zwart geworden .

Prima service, klompen waren te klein. Heel snel grotere maat gekregen.

Prima service. Klompen waren te klein. Snel een grotere maat gekregen.

Erg tevreden over de service

Hele gave klompen laten schilderen

Top service snelle levering!

Hele fijne service en snelle bezorging ! Gewoon zoals t hoort!

Te grote maat besteld, retour en nieuwe zending direct weer geregeld. Andere klompen besteld, die waren ook nog goedkoper, bericht dat teveel betaald wordt teruggeboekt. Klasse!!

Goede tip om 1 maat groter te bestellen, past daardoor goed.

leuke ervaring

Ik ben zeer tevreden met mijn klompen en ben niet de enige, mijn collega s ook. Echt super

Heel erg tevreden

Veel keuze, heel comfortabele schoenen. Goede prijs -kwaliteit. Goede informatie. Gemakkelijke bestelling en snelle levering.

Mooi product en snelle levering

Mooie producten en snelle levering. Alleen was voor mij de pasvorm niet goed. Maar dat kan gebeuren. Prima bedrijf.

Super,top!

Mijn ervaring is heel erg goed. Super service! Snelle levering, en als er iets omgeruild moet worden, snelle afhandeling. Echt zeeer tevreden!

Mijn klomp was kapot gegaan en kreeg keurig nieuwe opgestuurd.

ben er erg blij mee

het bestellen was makkelijk, veel keus, snelle bezorging, de clogs zijn prachtig, lopen erg lekker, goed dat erbij gezet was dat de meeste klanten ze een maat kleiner nemen want nu heb ik meteen de perfecte maat

Fijne klomp

Een fijne klomp, moest heel erg wennen aan de hoogte van de hak, nog niet helemaal gewend. Ben niet gewend op hoge hakken te lopen Nog gekeken naar lage hakken op de website.

Niet mijn ding.

Ik heb 2 paar klompsandalen gekocht, niet mijn ding. Ik loop liever op de sanita klompen, die lopen een stuk prettiger

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg