Duidelijke site

Op zoek naar klompen voor op het werk kwam ik op deze site uit. Volop keuze met duidelijke omschrijvingen. Keuze was snel gemaakt. Vrolijke klomp besteld die goed op maat valt. Snelle levering, goede communicatie.

Super snelle levering, klompen zitten geweldig. Ik heb niet een grotere maat besteld zit perfect. Bedankt.

Niks ontvangen

Ik wacht al een week op mijn pakket nog steeds niks ontvangen, heb al 2x een mail gestuurd en zelfs daar krijg ik geen reactie op. Ook via social media een melding gemaakt en gewn reactie. Slechte service

Zeer netjes

Overzichtelijk en veel keuze. Zeer tevreden. Nu wachten tot de handbeschilderde klompen binnen zijn. Q

Servicegericht en meedenkend

Helaas kan ik niet veel op klompen lopen, maar ze hebben een hele leuke collectie. Als ik vragen geb dan bel ik het liefst, uiteraard tijden winkelopeningstijden, en dan willen ze echt meedenken, ik ben er blij mee.

Mooie klompen en zeer snelle levering

zeer positief.

bestelling was de volgende dag al in huis. De klompen zijn precies op maat. (smalle voeten dus mijn eigen maat besteld) Er zit een leuk briefje bij wat vriendelijk en positief aandoet. En leuke klompen natuurlijk!

top service

top service

Goede service. Snelle bezorging. Bestelling voorzien van aantrekkelijk vormgegevene informatie.

Erg mooie klompen.

Erg mooie klompen helaas kwam er snel een doffe plek op, waarop ik direct heb gemaild en snel reactie kreeg en nieuwe kon uitzoeken.

goed geholpen

snelle levering, leuke spullen

Mijn klompen lopen heerlijk, nog niet hele dagen omdat ik fibriomylargie heb en mijn voeten moeten wennen. Heb ze aangeschaft voor mijn werk als bloemist.

Perfecte klompen, met prima service

Fijne klompen en vriendelijke service

Mooie producten en prettige afhandeling

Dit was de tweede keer dat we er klompen bestelden. De eerste klompen voor het werk, maar nu ook voor thuis. Ze zitten heerlijk en de bestelling werd weer netjes afgehandeld. Als deze ooit verslijten, dan kopen we ze weer bij sanita!

Super goede ervaring

Prefect

Heerlijke klomp, valt goed op maat en ook comfortabel voor de wat bredere voet.

Snelle levering en ze zitten precies goed.1 maat groter besteld zoals aangegeven. Top

Top kwaliteit artikelen en snelle levering

Snelle levering, super kwaliteit. Lopen heerlijk vanaf dag 1 !

Voor 16:00 besteld morgen in huis is onzin

Ik wacht ondertussen al een week op mijn klompen. Hier staat dat deze is aangeleverd bij DHL maar verder wijzigt de status niet.

Super goede service en zeer snel met het beantwoorden van u vragen. Waren er 10 sterren om te beoordelen had ik die zeker gegeven.

Goede klompen

Klompen zien er goed uit en zitten lekker!

Superfijne klompjes!

Snel geleverd en hele fijne klompjes: ik heb smalle voeten met lage wreef, dus pas vrijwel nooit klompen tot nu toe! Zwarte lak, dus ik loop er trendy bij op stal ;-)

Super tevreden

Medische klompen besteld iets wat ik veel eerder had moeten doen. Een verlichting voor mijn voeten en rug.

Product als omschreven , en snelle levering.

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg