Supersnelle levering

Hoewel ik ze een maat groter heb besteld heb ik ze toch terug moeten sturen omdat ze te klein zijn. Retourneren gaat echt super makkelijk met de bijgeleverde brief waarop ook het adres al geprint is. Top!

duidelijke informatie over het product

Twijfelde tussen twee soorten klompen. Telefonisch contact gehad en de informatie over de twee producten werden eerlijk en duidelijk uitgelegd waardoor ik mijn keuze kon maken.

Goeie verpakking , duidelijke site

Duidelijke site , goeie maat

Snel, duidelijk en veel begrip.

Snelle levering, mijn verzoek om nog van maat te mogen ruilen na 4 weken. Dan is nl mijn kleindochter jarig, is geen probleem. Heell persoonlijk berichtje gehad hierover. Top.

Supersnelle verzending, leuk assortiment, prima service!

SUPER

Snel en prima ontvangen, mooie klompen, zeer tevreden, graag tot de volgende keer.

Snelle en correcte service.

Ik ben zelden zo klantvriendelijk, snel en netjes geholpen, dan door jullie helpdesk.

top!

erg blij mee, geen last meer van mijn pijnlijke voeten

Op en top nette service

Compleet plaatje

Snelle en duidelijke service

Snelle levering, prima service. Weinig aan toe te voegen.

keurige verzending en heel snel

mocht de zending niet goed zijn zitten er gelijk retour stickers bij zodat terug zenden heel gemakkelijk wordt echt super

Top! Snelle levering.

Top! Snelle levering. Lopen heerlijk en zijn nog is super mooi!!

Awesome

Prachtig

Zoals altijd goed.

Ik heb al vaak bij jullie besteld.Altijd tevreden.

Keurig verpakt en snel geleverd! Klasse

Heb hier weinig aan toe te voegen. Gewoon helemaal super.

snelle levering, goede kwaliteit. Klompen zitten heerlijk

Voor de 1ste keer klompen gekocht sinds 21 jaar verpleegkundige zijn. voorheen altijd op sportschoenen gewerkt. Nu helemaal blij met mijn mooie klompen. Mooi ontwerp, zitten heerlijk. En snelle levering

leuke, fijne klompen

degelijke, klompen ook de uitstraling van de klompen zijn zoals de foto, maat is goed, snelle levering, gelijk reactie als je met een vraag zit.

Fijne klompen, snelle levering, prettige retoutvoorwaardes

helaas 1 maat te klein besteld

Snelle levering, fijne klomp

Snelle verzending. Prachtige klompen

Snelle levering.

Prima ervaring

Mooie kwaliteit, snelle levering

Prima schoenen, goede pasvorm, heel blij mee

Fijne klompen voor niet te veel geld

Heel fijn!

Snelle levering. Niet goed? Geen probleem. Stuur het terug en je krijgt een andere maat op jouw wens of geld terug.

Mooie comfortabel klompen

Op tijd afgeleverd. Comfortable en makkelijk te reinigen na het werk . Wel een maat groter bestellen.

al verschillende jaren iedere dag opnieuw zeer tevreden over mijn klompen

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg