Ben nog bezig met een ruiling

De gestuurde klompen zagen er goed uit maar helaas ik moest een maat groter bestellen en ben nu in afwachting! Verder goed verpakt en snelle service Groeten Maria Veenstra

Prima snelle service

Snelle service fijne klompen

Fijne klompen

Mijn sanita flex klompen lopen heerlijk en ik word elke keer blij als ik naar beneden kijk en mijn roze parels zie

Snelle levering, prima spul

Ze zijn geweldig

Ze lopen heerlijk

Netjes, snel.

Heel erg fijn!

De klompen lopen erg lekker en stevig. De klompen waren snel binnen. Wel hebben wij een maat groter besteld dan we normaal hebben aan schoenmaat.

Mooi uiterlijk, prima pasvorm

Al jaren loop ik op Sanita klompjes door het ziekenhuis. Dit keer vrolijke roze klompjes met een leuke print besteld. De pasvorm is goed en ze lopen heerlijk! En de oude? Die doen nog een ronde dienst als rondom-huis-en-tuin-klompjes :-)

Mooie producten en persoonlijke aandacht.

Goede service bij een retourzending.

Positief

Snelle bestelling en service. Ook antwoord op mn mail super snel en duidelijk

Wat een snelle service en goede communicatie

Ik wilde klompen bestellen die niet op voorraad waren. Ik heb gemaild met sanitair om te vragen wanneer de klompen weer op voorraad zouden zijn. Zij antwoordde direct dat wanneer ze weer op voorraad zouden zijn zijn mij zouden mailen. Zo gezegd zo gedaan. De dag na de bestelling heb ik de klompen in ontvangst mogen nemen. Top!!

Top schoenen

Ik ben heel tevreden over de klompen. Ik werk er heerlijk mee. Hartstikke bedankt!

Juiste informatie juiste spul. Dankjewel

Blij met product

Grote bestelling gedaan Voor meer personen Alles netjes en goed verzorgd geleverd Snelle levering

Awesome!

Super leuke klompen, lopen erg lekker! Wel maat groter genomen voor perfecte pasvorm.

goed loop al jaren op deze medische klompen

ik loop er al jaren mee fijne klompen soms ooit 1 maat groter maar kan ooit 2 zijn

Super service

Klompjes besteld, heb altijd maat 38.5 dus koos maat 39. Deze waren helaas iets te klein en daarom een maat 40 toegestuurd gekregen en ze lopen heerlijk. Waren in twee diensten al volledig ingelopen.

Mooi product

Mooie schoenen, snelle levering

Geweldig bedrijf

Super service .

Is goed

De service was prima en de Klompjes lopen heerlijk

Fijne klompjes, snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding is goed

Alles klopt!

Duidelijke site en info, prompte levering, mooie kloppen, prima prijzen!

Prima klompen, snelle levering

Goede snelle service niets op aan te merken

Goede snelle service zeker aan te bevelen

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg