Perfect geleverd en mooi verpakt!

Ik heb mijn eigen schoenmaat genomen, dat deed ik al bij een bestelling van vorig jaar. Ze lopen perfect en zien er nog eens goed uit. Mede door deze klompen, loop ik beter dan op sportschoenen door het verzorgingshuis. Daarnaast slijten ze minder snel en zijn erg hygiënisch te onderhouden. Al met al, ben ik er zeer tevreden over!

Goede service en site

Veel keus en goede pasvorm

Top service!

Top service. Ze zijn telefonisch goed te bereiken. Zijn behulpzaam. Geven je goede adviezen. En de klompen zitten lekker.

Past goed. Geen probleem. En snel bezorgd. Wel jammer dat ik op de site geen lichtgewicht klompen heb waar kunnen nemen. M'n klanten verwachten dat ik zodra ik binnen ben van schoeisel wissel. Ik wwrk nu in de huizen op badslipoers, want die wegen weinig. Misschien komen er het bij jullie ook luchtgewicht klomojes in de verkoop. Liefst ook damesmaten t/m 44. Ik ben een vrouw met herenmaat 43/damesmaat 44.

Leuke site; makkelijk bestellen en snelle levering

Ik ben via FB op de site gaan kijken en zag hele leuke klompsandalen. Deze heb ik snel besteld en ze werden snel geleverd.

Zeer vlotte service en goede kwaliteit

Vlotte website op om te bestellen. Kwaliteitsvolle schoenen. Snelle levering

Goede uitleg over de laarzen, die inderdaad heel goed zitten! Geleverd met inlegzooltjes.

Netjes in korte tijd geleverd

Het zijn heerlijke klompen om op te lopen met leuke tatoo afbeeldingen.

Ik heb in het verleden al een keer deze klompen gekocht en toen was ik ook tevreden. Nu weer en je hebt nu zoveel verschillende dessins erop. Nu gekozen voor de tatoo afbeeldingen. Erg leuk. Heb op mijn werk ook enorm veel complimenten gehad erover. Goede service qua levering, lekker snel. Groetjes Danielle

Ze lopen goed

Dit is mijn tweede paar. Omdat ik er goed op kan lopen heb ik er nog een keer voor gekozen. Maar als deze zool weer breekt van 1 klomp dan is dit het laatste paar. Dus ik zou ze aanbevelen wel met de kanttekening dat ik 1 klomp stuk had na een krap jaar.

Service, klantgericht en vriendelijk

Altijd een positieve ervaring om hier te shoppen.

Fijne afhandeling

De maat valt als je eigen schoen maat Ik heb mt 39 en hen mt 39 besteld Goede kwaliteit klomp

Blij met mijn aankoop

Snelle levering. Klompen zijn helemaal naar wens. Kleur is als op foto. Maat was goed. Hoefde niet groter.

Goeie klompen fijne voetzool ,snel eenvoudig geleverd .maat groter nemen, klopt wel zit als gegoten.

Verkeerde bestelling ontvangen. Wordt keurig netjes opgelost.

Gewoon top

Mooie klompen vlugge levering

Ik heb er goede ervaringen mee fijne klompen.

Goede levering!

Tevreden met mijn bestelling! Bestelling was ook snel binnen. Sanita hield mij op de hoogte wanneer het artikel beschikbaar was.

Top producten en top afhandeling!

Duidelijke foto's en aanvullende informatie. Makkelijke en duidelijke website! Correcte thuisbezorging. Kwalitatief en comfortabel producten.

Goede producten en goede service

Veelzijdig aanbod, heldere website. Goed ook informatie over klein of normaal uitvallen. Levering heldere communicatie. Ruilen andere maat snel geregeld.

Snelle levering in nette doos. Klompen zijn netjes afgewerkt en lopen heerlijk!

Snel en goed

Snel geleverd, simpel Besteld, prima product.

Netjes de volgende dag bezorgd en voldoet aan mijn verwachting

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg