Super fijne klompen !

Ik heb onlangs de Flex wildlife Leopard wit klompen gekocht! Ze zaten direct fijn en ik krijg er veel complimentjes over van patiënten!

Er was een foutje bij de levering maar na 1 mailtje werd meteen alles rechtgezet plus een presentje erbij. En de klompen lopen ook nog lekker. Hartstikke fijn!

Fijne afhandeling en service

Op mijn vraag per mail om even overleg te hebben werd ik snel gebeld door een vriendelijke medewerker.

betrouwbaar en snelle aflevering

snelle levering en netjes afgeleverd

Fijne goes service van een mooi product

Als 10 jaar loop ik op mijn werk op Santa's. Zou niet anders willen mede door de telkens vernieuwende ontwerpen blijven ze modern en zijn het absoluut geen oubollige zorgklompen.

Perfect heb een goeie keuze gemaakt

Loopt goed en is uitstekend voor mijn werk.Ik zit in de zorg

Vlotte levering, duidelijke website

Fijn om nog een aantal tips en aanbevelingen te vinden in de doos met mijn laarzen voor een beter gebruik en behoud van de laarzen.

Mooie lekker zittende klompen

Blij met de aanschaf van deze mooie klompen. Zitten goed op maat. Alleen nog even wennen aangezien ik niet gewend ben om op klompen te lopen.

Echt geweldige klompen

Lopen echt geweldig

Super klompen

Het zijn top klompen. Verbeterd mij houding tijdens het lopen en werken.

Nette snelle service.

Snelle versturing met nadien nog een leuke mail,ook het terugstorten van de retour gezonden klompen gaat erg snel en netjes.

Snelle levering van mooie schoenen.

Supersnel bezorging en Goed kwaliteit

Bestelling volgende dag ontvangen , en per mail alles netjes ontvangen. Producten met kwaliteit.

heel goed

snel netjes en goed

Snel

Mooie en goede kwaliteit

Ondanks dat ik niet zo enthousiast was over klompen toch maar klompen besteld en wat zitten ze heerlijk! Via Facebook contact gezocht i.v.m. maat hier passend advies in gekregen van een medewerker

veel keus, goede prijs en snelle levering

veel keus, goede prijs en snelle levering

Super service

Meedenkend en wordt snel gehandeld

Goede service goed product

Snelle levering de volgende dag al in huis. De klompen zien er mooi uit zoals op de foto.

Prima !

Al een paar keer klompen besteld bij Sanita. Prima afhandeling en product !

Mooi trendy en comfortabel!

Mooi, trendy en comfortabel.

Vriendelijke service

Ik heb de medische klompen Jungle besteld. Super klompen, helemaal blij mee. Conform de beschrijving in de tekst had ik een maat groter besteld, echter deze bleek toch te groot. Ik heb gebeld en de medewerker checkte meteen of de juiste maat op voorraad was. De klompen die te groot waren heb ik meteen teruggestuurd (retour verzendkosten wel voor eigen rekening) en de volgende dag had ik de juiste maat binnen. Vriendelijk en goed geholpen.

Geweldig leuke klompen

Super leuke klompen Ivm hoge wreef 1 maat groter besteld en Assen precies!

Snelle goede levering

M

Snelle service, goed product!

Snel in huis en goede kwaliteit. Ook normale pasvorm qua maten!

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg