Geweldige service

Klompen een maat gekleineerd gekocht totaal geen probleem met om Ruilen en supersnel

Goede keus

Makkelijke website, snelle verzending. Geen tips, alleen maar tops!

Gord

Bestelling goed verlopen. Snel in huis. Goed product.

Snelle levering keurig verpakt en ze lopen heerlijk

Een gooien pas vorm

Het is aanradend

- Snelle levering - Product goed ingepakt - Sanita klompen zien eruit als op de foto’s

Goede uitleg, kwaliteit van de klompen

Helemaal goed

Snelle levering.

Bestelling nog niet ontvangen

Ik heb een bestelling gedaan en betaald via bankcontact , op 18 augustus 2020 en tot op heden nog geen blokken maat 40 x2 ontvangen

Ik heb mijn klompen nog niet ontvangen

Heb mijn klompen nog niet ontvangen

Betrouwbaar bedrijf die de afspraken na komt

Al meerdere malen naar volle tevredenheid klompen besteld.

Geweldige werkschoenen

Had eerst mijn eigen maat besteld maar bleek een maat groter te bestellen. Met het vorige paar collega blij gemaakt en voor mezelf nieuwe besteld. Helemaal happy.

Super klompen

Het zijn heerlijke klompen ze lopen heerlijk.

de klompen waren binnen 2dgn binnen. Ik ben de klompen nog in huis aan het uitlopen voordat ik ze aan doe wanneer ik ga werken. De klompen zien er mooi uit . Zij werden netjes geleverd in een sanita doos. Of de klompen iets voor me zijn dat moet 1 deze dgn uit komen. Er werd verteld de klomp 1 maat groter te nemen. Hoe ik ze nu ervaar had ik deze klomp in de normale maat kunnen nemen.

Geweldig!!!

Top!!Een aanrader voor iedereen die in de zorg werk!!!

Geweldig!!!

Mooie site. Prachtige klompen!! Fijne service en snelle levering.

De kwaliteit is uitstekend. De kleuren zijn hip en leuk. De levering en afhandeling verloopt perfect. Ik heb al vaker bij Studio Sanita besteld en ben altijd tevreden.

Sevice/klantvriendelijkheid kan niet beter.

De maat die ik wilde bestellen was niet op voorraad, ik kreeg een mail toen die maat wel leverbaar was. Ook al plaatste ik de bestelling later ik kreeg de gratis sokken van de "dag van de verpleging" Ik kreeg op verzoek een maat kleiner toegezonden om te kijken of die beter paste en kon gratis het eerste paar retour zenden. Mails werden direct en persoonlijk beantwoordt.

Super service

snelle service en meteen reactie via de mail. Heel lief personel

Lopen goed, je moet inderdaad als aangegeven een maatje groter bestellen. Snelle verzending

Snelle levering en correcte afhandeling bij retourzending.

Helaas paste de sandalen mij niet.

Duidelijke website. Snelle levering

Super snelle levering van een stel zeer mooie klompen! Erg tevreden!

Te kleine maat besteld, retour gedaan. Mail gestuurd en de juiste maat werd bezorgd terwijl.verkeerde maat nog onderweg was! Top geregeld, Handgeschreven op pakbon Veel plezier met ..... Geweldig dat dit nog gebeurd!

Heerlijke klompen

Leuke kleuren lopen heerlijk