Super goeie snelle service en klantvriendelijk

Goeie snelle topservice

Super vriendelijke en snelle service

Besteld en al heel snel de klompen onderweg te volgen en geleverd. Terug zenden en nieuwe versturen, ze doen alles in het belang van de klant en lossen alles supersnel en goed op. Ik koop mijn klompen alleen nog bij Studio Sanita! 👍🏻

snelle levering goed product

mooie klompen goede kwaliteit

Snelle levering goed afgewerkte klompen

Smal

Had de klomp laarsjes besteld maar eest moeten insprayen met strech spray en een paar dagen laars spanners gezet....als je bredere voeten hebt is dat wel nodig

Fantastische klompen!

Heerlijke klompen om aan te hebben op het werk. Loop er heerlijk op en ben er erg blij mee. Goed advies om 1 maat groter te kopen dan normaal.

Altijd een cadeautje als de klompen komen, goede klantenservice! Een aanrader!

Snelle service prijs kwaliteit is goed

De klompen zitten heerlijk

De klompen zitten stevig, zijn stil en makkelijk schoon te maken. Je kan er lang op lopen. Ik kreeg ze super snel in huis en alles was netjes.

Mooie en goede lekker lopende schoenen!

Ik vind het een goede keuze. Door het glimmende laagje op mijn klompen, heb ik het idee dat de lak minder snel los gaat laten. Bij mijn vorige klompen was dit juist wel het geval.

Klompen zitten goed. Voetbed is goed voelbaar ( heel prettig). Alleen geeft de klomp van binnen zwart af.

Prima kwaliteit, snel geleverd

Mooie klompen, netjes op tijd geleverd

super klantvriendelijk

Persoonlijke benadering, persoonlijk advies, denkt mee, snelle bezorging, kortom super!!!

Mijn klacht werd gelijk serieus genomen en snel opgelost.

Mooie pasvorm en goede kwaliteit en zeer snelle service.

top ben heel blij ze

echt heel goed bedrijf , goede service en heel vriendelijke benadering

geen problemen met de levering alleen vervelend dat ik heel veel mailtjes krijg om een beoordeling te geven.

Snelle levering, goede info, mooi ingepakt. Fijne schoenen!

Mijn derde paar sanita’s. In het begin even wennen maar lopen fijn.

netjes geholpen en prima service

netjes geholpen en prima service

Zeer positief verrast

Bestelling en levering waren probleemloos. Mijn bestelling was ineen nette zak verpakt. Toen ik deze opende leek ik een cadeau te krijgen: de doos met de Klompen was als een cadeau verpakt met leuk versierd papier, begeleidt met een vriendelijke bedankkaart. De klompen passen goed en het is niet nodig om ze in te lopen. Met een woord: een cadeau voor jezelf

Erg goede en vriendelijke service

Vriendelijk omgang met klanten. Ik werd nog gebeld vanwege mogelijk onjuiste adres, erg vriendelijk te woord gestaan. Snelle service, goede kwaliteit klompen.

Levering goed verzorgd

Mijn bestelling ziet er prima uit, zoals beschreven op de site. Goed ingepakt en snel geleverd. Dank!

Snel en goed

Mooi product goede pasvorm, kan er een lange dag op staan zonder pijnlijke voeten te krijgen. Vallen iets kleiner dan mijn normale schoenmaat. Leuk dat er steeds meer kleuren en printjes voor de klompen ontworpen worden.

Snelle en super goede service

Snelle en super goede service!

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg