Witte slippers

Een goede en overzichtelijke site snelle levering

Snelle levering, zoals beschreven

Mooie klompen, zitten heerlijk, snelle levering.

Heerlijk lopende klomplaarzen

Heb klomplaarzen besteld en ze zijn superleuk en lopen heerlijk!!!Gelukkig zit er in de houten zool , in tegenstelling tot eerder aangeschafte klomplaarzen ,géén rubber tussenstukje om de zool flexibeler te maken. Dit beviel niet omdat al het rubber al vrij snel los liet. Deze klomplaarzen hebben dat dus niet en daarom heb ik weer een paar durven bestellen. Ze zijn gewoon heel leuk en ik ben er heel blij mee. Oja, ik heb wel een maat kleiner besteld dan mijn normale schoenmaat en ze zitten als gegoten.

Super service

Ik heb al meerdere klompen besteld. Goede kwaliteit. Snelle levering. Kortom, echt een aanrader.

Zeer behulpzaam

Heel persoonlijk advies. Heerlijke laarsjes ook. Ik had het 'smalle model'. Ze vallen in mijn eigen maat iets ruim, maar inderdaad een wollen zool erin zit nog lekker ook. En met deze schoenen geen 'doorgezakte voeten'- gevoel.

Grote collectie met perfecte pasvorm

Vakkundig en meedenkend vriendelijk personeel met als resultaat een perfecte klomp ; lopen heerlijk zonder pijnklachten in rug of voeten

Fantastisch is verslavend.

Mijn eerste paar sandaal klompen gewoon fantastisch, naar aanraden een maat kleiner besteld. Nu sanita laarzen toch maar in eigen maat besteld, met extra wollen zool voor het geval ze toch te groot zouden uitvallen. Maar is oké met iets dikkere sok.

Goede service en heerlijke medische klompen

Helemaal niks aan- of op te merken op de service van Studio Sanita! Snelle reactie om een gestuurd bericht en vriendelijk personeel met klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Medische klompen zitten als gegoten, sluiten mooi aan om de voet en lopen heerlijk. Geen rug- of voetklachten gehad sinds ik op klompen werk.

Super behulpzaam, vriendelijk en kundig!!!

Zie hierboven

Supermooi en supergoeie kwaliteit

Supermooi en supergoeie kwaliteit Heel correcte levering

Bestelling was snel goed en leuk ingepakt

goedlopende en zittende klompen aan je voet

misschien kan er iets op gevonden worden dat bij het lopen de klompen minder geluid geven

Fijne klompen

Fijne klompen voor om de deur, maar ook om boodschappen te doen. Ze zijn er in verschillende kleuren ik heb ze in het groen, en al menige leuke opmerkinge gehad, Zelfs van een kassière bij tuinwereld kreeg ik een compleet!, zij vroeg het merk en heb haar dat ook natuurlijk gegeven!

Super met één nadeel: binnenbekleding geeft kleur af.

Klompjes zitten erg comfortabel en zien eruit zoals ik had gehoopt:super! Nadeel: zwarte binnenbekleding kleurt fameus mijn voeten en/of kousen zwart zoals ik reeds heb aangegeven via mail(nog geen antwoord ontvangen?)

Erg prettig

Mooie klompen, fijn voor het werk!

Schoenen arriveerden snel en dankzij het goede advies op de site had ik in een keer de goede maat. Schoenen zitten heerlijk

Uitstekend!

Hele goede en persoonlijke service!

Super klomp laarsjes

Fantastische service! Ik had te kleine laarsjes ontvangen, dezelfde dag telefonisch gezocht. De dag erna had ik mijn laarzen in de juiste maat al binnen, top! Ik ben er super blij mee, ze lopen heerlijk.

Heerlijke klompen

Ze lopen lekker, je moet alleen wel . Even wennen, ze zijn wat zwaar aan je voeten

Goede en mooie klompen voor een redelijke prijs

Zie hierboven

Top klompen

Hele fijne en mooie klompen! Lopen heerlijk, super blij mee!

Snelle levering !! Fijne klompen!! En mooie laarzen!!🤗

Studio Sanita is meedenkend en klantgericht

Op het afgesproken moment zijn de klompen niet geleverd. Gebeld met Studio Sanita, voicemail ingesproken en ik werd vrij snel teruggebeld. Er werd meteen weer een paar klompen gestuurd die er de volgende dag al waren, in een totaal verfrommelde doos. Kortom, zeer tevreden over de klompen en de service van Sanita, erg ontevreden over de bezorging

Goede service; snel en vakkundig

"Slechts één mailtje en mijn klompen worden keuriog afgeleverd

Geweldig!

Wat een fijn bedrijf! Goede producten, zeer goede klantenservice en komen hun afspraken na. Kortom hier kom zeker terug als deze klompen vervangen moeten worden.

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg