Super service

Perfect, zoals t hoort. In t verleden goede service gekregen. Hadden toen mijn maat niet meer dus elders besteld. Toen beloofd dat de volgende bestelling bij hen zou zijn. Belofte ingelost. Klompen waren niet binnen 1 dag leverbaar, kreeg direct een telefoontje en excuses. Tevens zat er bij levering een paar sokjes bij cadeau😊

Snelle en duidelijke levering

Duidelijke site en perfect afhandeling van mijn bestelling. Het pakketje ziet er als een cadeautje uit!

Goede duidelijke communicatie en service

Mijn ervaring is fantastisch, er word geluisterd en gezocht naar een geschikte oplossing.

snelle levering heerlijke kompen aan te raden bij pijnlijke pezen en hielen.

na een aantal dagen op deze klompen te lopen neemt de pijn in mijn achiles pezen aanzienlijk af, geen pijn meer in de knieen en rug kortom een geweldige ervaring

Tijdens de bestelling erg duidelijk of je een maat groter moet hebben als normaal of niet. De dag na de bestelling zijn ze bezorgd en ze lopen echt super goed. Ben echt super tevreden.

Snelle bezorging en klompen zitten als sloffen

Prima, volgende keer weer

Prima service en snelle levering.

De laarzen die ik in de uitverkoop had besteld gingen vrij snel stuk, de nietjes lieten los. Het werd uitstekend opgelost, er werd zonder meer een nieuw paar opgestuurd. Super! Hopelijk blijft het nieuwe paar heel :-)

Altijd goed..!

Geweldige schoenen, snelle levering

Mooie klompen en goede snelle service

De klompen zijn mooi, zien er precies zo uit als de website aangaf. Informatie op website was correct. Na bestelling had ik ze heel snel in huis. Ook fijn; retourpapieren worden gelijk meegestuurd. Had ze gelukkig niet nodig, maar het maakt het bestellen weer iets laagdrempeliger.

Buitengewoon goed

Snel geleverd. Goede adviezen over de maten. Duidelijke foto’s op de website.

Zeer snelle service en duidelijke informatie over de verzending en bezorgmoment

Duidelijke site. Bestellen gaat gemakkelijk en betalen ook. Fijn dat de bestelling ook als cadeau kon worden ingepakt! Snelle levering en ik wist precies wanneer. Dat is erg fijn!

Snelle afhandeling, ook bij vraag om een maat meer was de juiste maat binnen 4 dagen in mijn bezit.

Prima en snelle afhandeling. Goede service bij ruiling.

Super fijn!

Vlot binnen en in goede staat! Erg fijn

Goede ervaring

Perfekte bezorging en heerlijke klompen

Geweldige service!

Ik had 2 paar klompen besteld. De levering ging zeer vlot: 's anderendaags waren ze er al. En dat in een mooie verpakking en met een leuk kaartje erbij. Bij het proberen was 1 paar veel te ruim, maar Studio Sanita stuurde onmiddellijk een ander paar door om te wisselen. En dit zonder extra kosten! Snelle en supervriendelijke communicatie die heel persoonlijk en klantvriendelijk aanvoelt :) Bovendien zijn Sanita Karl klompen super, ik kan er kilometers in stappen zonder last noch vermoeidheid in de benen; ze hebben me zelfs van mijn hielspoor afgeholpen! Een toppertje, ik kom zeker nog terug !

Snel en netjes geregeld

Na bestelling kreeg ik direct een bevestigingsmail. Daarna werd ik op de hoogte gehouden over het verzenden. Ik had mijn klompen snel binnen en ze waren precies als gedacht. De maat was ook goed.

Zeer klantvriendelijk

Ik had klompen besteld en dat was de verkeerde maat, er werd zeer snel een nieuw paar geleverd. Hele goede service

Snelle levering ook van een artikel wat men niet op voorraad heeft.

Heb al meerdere malen bij Studio Sanita besteld. Ik bestel klompen die men niet op voorraad heeft maar toch heb ik ze binnen enkele dagen in huis. Jacqueline weet zelfs precies welke klompen ik moet hebben. Via Internet bestellen kan dus nog steeds op een persoonlijke manier. Ga zo door.

Snel geleverd, leuk verpakt!

Zoals boven staand!

Prima service, vlotte levering

Goede service, website bleek niet goed te werken, maar na mailcontact werden de klompen direct opgestuurd en de factuur kwam erna.

De klompen worden erg snel geleverd en zijn prettig om op te lopen. De last in mijn rug is door de klompen zo goed als weg.

nette levering

Fijne klompen als je veel loopt. Kan er uren op lopen zonder vermoeide benen en voeten op mijn werk.

Mooi en feestelijk verpakt, supermooie klompjes.

Geweldige service en mooi product!!

Heerlijke klompjes een mooi product waar ik veel plezier van ga hebben. Ook de service is top . Pakketje is ook echt een pakje en een feestje om uit te pakken.

Snelle goede service

Klompen mooi qua kwaliteit, goede pasvorm, goede maat. Zitten heerlijk, kleur is mooi, afwerking ook. Klompen kwamen ontzettend leuk binnen, ingepakt als een leuk cadeautje!

Jellinghausstraat 26 8

5048 AZ Tilburg