deze fielter is aan te raden

Na ontvangst van de filter heb ik deze geïnstalleerd mijn vijver water was helemaal groen van de algen na 6 dagen is mijn water terug helder de UV lamp en de filter doet goed zijn werk ben er heel te Vreden over

Snel en met zorg verzonden

Ik heb hier de Superfish Quadro Pro 70 (aquarium) online gekocht. Was toch wat zenuwachtig wat betreft het verzenden van een glazen bak maar dat was ongegrond. Het aquarium was dusdanig goed verpakt dat het een van van een meter hoog overleefd zou hebben. Ben erg blij met mijn aankoop en zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling!

Correcte firma,ruime keuze....Aanrader!

Bestelling goed en op tijd, maar flesje niet te openen.. geen oplossing

De plantjes en de golfmaker zijn prima. Het flesje plantenbereider wil totaal niet open. Al aangegeven, maar dan krijg ik de uitleg over het kinderslot. Ik heb vaker deze flesjes gehad, maar nog nooit meegemaakt dat niemand van ons gezin het kan openen. Er is geen passende oplossing gevonden...jammer, want normaal ben ik zeer tevreden over AquastoreXL

Super snelle levering van mooie aquarium

Levering en timing zoals aangegeven. Prima.

Levering en timing zoals aangegeven. Prima.

vis voer jbl flakes is goed product ben er heel blij mee.

Correcte en snelle afhandeling

Degelijke verpakt voor verzending. Goedkoopste verkoper en gratis verzending. Op twee dagen van bestelling tot levering in België. Onmogelijk om 1 enkele opmerking te geven. Dit wordt waarschijnlijk mijn vaste vijverwinkel.

Mooie plantjes

Was beetje sceptisch om plantjes te bestellen via de post, maar zien er heel goed uit.

Correcte levering.Product voldoet 100%.

Eerste maal dat ik iets besteld bij aquastore.Probleemloos verlopen.

Niet communicatief genoeg.

Mijn pakketje werd 20 dagen na bestelling afgeleverd, mede door laattijdige levering door fabrikant . Ik kan begrip opbrengen voor het feit dat Aquastore niet altijd grip heeft op de leveringstermijnen van haar leveranciers, maar een kort berichtje naar de klant - die op die levering zit te wachten - zou veel frustraties van diezelfde klant vermijden. Communicatie en dialoog zijn de sleutelwoorden om een klant te binden, ook online.

Goede materialen en planten voor mijn aquarium

Spullen zijn goed verpakt, planten komen vers aan, zelfs als de bezorger je huis ineens niet kan vinden.

Snelle levering en goed verzorgd

Na beztellwn vrij snel en goed ingepakt aan huis geleverd

Levering na 2 weken nog niet geleverd

Levering na 2 weken nog jiet geleverd

Binnen een dag bezorgd. Hele goede service! Hier ga ik zeker vaker bestellen

Snelle levering, goede service

Snelle levering goede service en goede kwaliteit.

Goede producten voor prima prijs

Goede producten voor een prima prijs.

Mooie plantjes

Mooie plantjes, alleen de verzending was te laat maar dat was de schuld van DHL.

Levert snel en accuraat, communiceert duidelijk.

Prijzen zijn oké, levering zoals je mag verwachten snel en goed. Snelle bevestiging van bestelling, track & tracé prima

Prima.

Snelle levering en goed verpakt. Ruim assortiment.

Veel te laat

Pas 3 dagen later dan gezegd bij bestelling Planten uitgedroogd

Alles netjes op tijd ontvangen.

Aardig dat je 5 euro korting krijg als je je eerst aanmeld voor de nieuwsbrief.

Moeilijk te vinden onderdeel,snel geleverd.

Netjes optijd geleverd

Ziet er goed uit ook dat de voermaciene op stroom gaat ,nooit meer te lage spanning ivm batterijen

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart