Top!!!

Aus Deutschland bestellt in 2 Tagen angekommen nur zu empfehlen !

Tevreden klant.

Nieuwe aquarium filter voor mijn broer besteld. Was in no time bij ons binnen.

Snel

Snelle levering.

Snelle levering en goed product

Een goede lamp gekregen voor weinig geld.

Goede ervaring

Was goed

Was geen onderdeel dus moest ik een week wachten

Alles prima en snel geleverd

Alles snel geleverd en in hele.goede staat. Plantjes met goede wortels en de bol was mooi groen.

Prima en snel geleverd

Spullen snel en netjes geleverd

Snelle levering what you order is what you get!

Erg goed

Alles altijd erg goed van bestelde tot verpakking. Erg mooie planten.

Lekkende fles die al open was geweest

Fles ontvangen waarvan de seal al verbroken was van de dop, dus al open was geweest. De fles is gaan lekken waardoor de gehele beschrijving er af is met oa de meng hoeveelheid. Via de what's app contact gehad en ik kreeg een goed voorstel, een nieuwe fles of evt credit wat heel netjes is. Daarna 1,5 week aan het wachten en een paar keer gevraagd hoe of wat maar geen antwoord. Overigens staat er ook geen fatsoenlijke beschrijving op de site.. misschien handig om het daar op te zetten voor dit soort gevallen. Jammer want dit is de eerste slechte beoordeling die ik schrijf.

Vlugge service besteld en dag er achter geleverd

Vlug geleverd dag nadien ook is het belgie Levering correct Website is duidelijk over de uitleg er bij Heb vis eten en medicatie besteld En overal is de uitleg duidelijk

Snelle en correcte levering

Goed en snel

Goed en snel

Goede en snelle service

Snelle levering en goede kwaliteit

Snell levering en goede prijzen

Product was goed ingepakt. Goede prijzen en snel in huis . Top

Hartstikke blij met mijn bestelling. Snel geleverd en zeer goede kwaliteit. Mooie plant de Cabomba besteld. En dan die nieuwe Gel-o-Drops. Warmte zijn mijn aquarium vissen daar wilt op. Niet te geloven. Dit was mijn 1e bestelling, maar er zullen best nog wel meer volgen zodra ik weer wat nodig heb.

Geleverd zoals besteld.

Nieuwe lampen voor het aquarium nodig. Zoeken, bestellen, betalen, even wachten, geleverd.

super snelle levering

het gekochte werkt prima en supersnelle levering. Top

Prima service en ervaring.

Vriendelijk personeel met kennis en ervaring en zeer behulpzaam.

Vandaag lampenhouder aquarium besteld en was morgen in huis.

Bij deze aankoop goed, maar het is ook wel eens misgegaan

Bestelling dit keer snel geleverd. Vorige 2 bestellingen konden niet geleverd worden en dit werd niet gecommuniceerd. Uiteindelijk na 2 weken wachten geld terug gevraagd en gekregen

Snelle en correcte levering.

Goede klantenservice en behulpzaam personeel

Mijn aquarium had een levertijd van een aantal weken. Dit werd alleen steeds meer door onduidelijkheid bij de leverancier. Door de klantenservice goed geholpen en hebben steeds uitgezocht hoe en wat. Zelfs nog een keer gebeld toen het aquarium geleverd was of alles naar wens is verlopen!

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart