Prima product, snel geleverd

Aquarium planten aangeschaft. Deze waren zeer nauwkeurig ingepakt. Het geheel was goed verzorgd. Volgende bestelling is aanstaande!

Geweldige winkel ervaring

Duidelijke website, voldoende informatie

scherpe prijs, snelle levering

gewoon goed

Zeer vlotte aankoop en levering

Uitstekende service

Ik h b nu een aantal keer wat besteld en het is altijd compleet en heel bezorgd en daarbij is het ook echt voor 16.00 besteld de volgende dag in huis. Binnenkort ga ik ook mijn planten hier bestellen voor de finishing touch van me aquarium

Snel bezorgd

Heel snel bezorgd , waardoor mijn planten het gered hebben

Snel geleverd, goede prijs, goede kwaliteit!

Zie boven

Geweldige producten en een snelle verzending

Prima ervaring met AquastoreXL. Wij hebben ons aquarium opgehaald en werden zeer vriendelijk ontvangen

Overzichtelijke website en snelle levering.

goede kwaliteit, snelle levering

Product zoals aangeboden en verwacht. snelle levering en een prima webshop.

Snelle levering, netjes verpakt

Besteld

Besteling gedaan en doos en alles goed aangekomen tof

Zeer snelle levering, goed materiaal.

Zeer snelle levering, goed materiaal.

Producten komen goed aan maar zeker niet op tijd.

Moest wel redelijk lang wachten alvorens ik mijn producten kon ontvangen. Ook de verzendkosten boven de € 59,-- moest ik gewoon betalen. Hiervoor werd € 9.95 gerekend terwijl ik boven het drempelbedrag had besteld, daarbij kwam ik ook nog niet aan het gewicht van hogere verzendkosten. Ik hoop dat dit nog rechtgetrokken wordt. Mijn ordernummer is 288760.

Uitstekende kwaliteit

De ene dag besteld en de andere dag in huis. Plantjes zijn van uitstekende kwaliteit

Trage levering met onvoldoende kwaliteit.

Op zaterdag een bestelling geplaatst, deze werd pas de vrijdag erna uitgeleverd. Bij de bestelling zat een set waterplanten. Het bleek dat een plant vervangen was door een stukje mos. Dat had ik niet besteld. Een andere plant vertoonde rotting en moest ik gelijk weggooien.

Goede webshop

De communicatie kan iets beter. Zeker als er een artikel niet op voorraad is. Maar dat zie je tegenwoordig vaker bij webshops. Maar toen het artikel weer op voorraad was, heb ik het binnen 3 werkdagen ontvangen. Goed verpakt. Top!

Levering binnen een week

Filtermateriaal bestelt voor een uitstekende prijs

Aanbod Eheim en snelle levering

positief

super!

Producten zijn snel geleverd!

zeer tevreden

prima winkel grote keuze ,prefecte levering, alles zoals het hoort.

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en goed verpakt.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart