Grote sortering

De keuze is groot en een snelle bezorging. Helaas had ik het verkeerde besteld maar je kan het retourneren. Nu alleen wachten dat het geld terug gestort wordt.

Prima, snel geleverd

Prima, juiste product, snel geleverd.

Slechte communicatie

Ik heb na een bijna een week zelf een mail gestuurd waar mijn spullen bleven. Het bleek dat er een artikel niet op voorraad was. Kan gebeuren, maar een mailtje was wel handig geweest nu kon ik niks anders meer bestellen voor een verjaardag. Na weer een aantal dagen kreeg ik een mailtje dat het artikel toch niet ging komen en dat ik een ander artikel kon uitzoeken of geld retour. Ik heb een ander artikel uitgezocht en doorgegeven maar tot mijn verbazing zat alsnog het origineel bestelde artikel in de doos. Oplossing goed, maar de communicatie meerdere keren erg matig.

Prima geregeld, doen wat ze beloven

Prima web shop

Zeer goede service

Producten zijn altijd heel goed verpakt. En snelle levering. Deze webshop is fantastisch. En een pak goedkoper,dan in de gewone winkel.

Ben tevreden

Was allemaal in orde voor de eerst keer da ik hier op bestelde ben heel tevreden

duurt lang voordat het binnen is

Je besteld het, en dan duurt het bijna 1,5 week voordat het in huis is

Heel blij mee

Vorige week begaf de lichtbak van ons aquarium het. En zie dan maar eens een nieuwe te vinden. Dit lukte bij jullie! De volgende dag al bezorgd, super!

Bestelling snel verstuurd.

Bestelling is snel verstuurd. Goeie service. Jammer dat ze gebruik maken van de bezorgservice van DHL. Daarom later ontvangen dan normaal het geval zou zijn. Bezorger gaf een niet thuis melding terwijl mijn vrouw gewoon thuis was. Mijn advies: verstuur niet met DHL.

Goede spullen

Het is altijd weer prettig om te bestellen, de spullen kwamen goed aan, en het contact met de klanten service was prima!

Ik had planten besteld

Planten aan alle kanten geknakt

Goede zaak, super vriendelijk personeel

Mooie winkel, vriendelijk personeel en goed advies. Geen mooie verkoop praatjes, maar een eerlijk verhaal. Had eerst wat spullen online besteld, maar was nieuwsgierig en ben naar de fysieke winkel gegaan. Nette winkel met een zeer breed assortiment. En ook nog eens niet duur! Een aanrader dus! Ook voor de beginnende aquarium liefhebber.

Correcte service

Goede betrouwbare webisite met goede kwaliteit producten

Aquarium, planten en overige zaken gekocht. Allemaal van goede kwaliteit.

Goed.

Top goed spul.

Snel goed verpakt en planten doen het goed.

Week geleden pakketje met diverse aquarium planten gekocht. Pakketje was er snel. Planten waren goed verpakt en nu een week later staan de planten er nog keurig bij.

Niks op aan te merken. Alles naar wens verlopen.

Redelijk

Als eerste is alles opgelost maar was vervelend het gevoel te krijgen dat ik zeur. De bestelling zou twee dagen later bezorgd moeten worden vlg de website als je dan na een week nog niks hebt en er zelf achteraan moet is dat vervelend. Ik had het nu eenmaal snel nodig en blijkt er een deel van de bestelling toch niet gelijk te leveren te zijn! Jammer dat ik eerst zelf moeten navragen waar het blijft en dan nog twee dagen geduurd voordat het werd opgestuurd! En dan blijkt dat er iets niet voorradig was en ze zelf besluiten om dat te vervangen voor drie kleine flesjes wat minder inhoud was als de grote fles. Als ik er iets van zeg wordt het wel opgelost en een flesje nagestuurd maar vind het gewoon niet netjes dat ze je hierover noet informeren. Weet niet of ik hier nogmaals een bestelling zal plaatsen.

Top producten en snelle levering

Wat moet ik nog meer zeggen? Het is gewoon top

naar verwachting

zeer snel en zoals beschreven

De website is duidelijk en ze hebben ruime keuze. Het bestelde werd snel verzonden maar helaas werd het pas 3 dagen later bezorgd. DHL is niet de meest betrouwbare pakketbezorger.

Prima levering

Bestelde producten op tijd gekregen

Snel en goed geleverd product super

Bestellen ging vlot, levering door DHL was niet goed. Natte en kapotte doos. Was niet goed op de hoogte dat ik doos niet had moeten weigeren conform retourbeleid. Na contact met Aquastore xl nogmaals bestelling ontvangen. Deze keer prima in orde, mooie kwaliteit plantjes en ornamenten. Top! Dank voor de service. Ga zeker nogmaals bestellen, kan het iedereen aanbevelen.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart