Iets later dan verwacht maar uitstekend product

Product naar verwachting prima!

Alle producten zagen er prima uit.

Keurig verpakt en snelle levering.

Goede communicatie

Bestelling goed toe gekomen

Alles prima, gerne wieder.

Trotz kleiner Sprachbarriere alles verständlich und gut erklärt. Ware in Ordnung. Preise für Ware und Versand von den Niederlanden nach Deutschland ok. Gerne bestelle ich wieder im Aquastore XL.

Uitstekende service.

De site is overzichtelijk en makkelijk. Netjes verpakt en snelle levering.

Top winkel en top service!

Zeer snelle levering en ook retour, was jammer,maar de filters pasten niet. Heel tevreden.

Goede website, snelle service.

Goede website, snelle service, snelle levering.

Waterplant Vallisneria Giganthea Rubra bos

Zaoals altijd weer Top geleverd . Waterplant Vallisneria Giganthea Rubra bos en Waterplant Nymphaea lotus rood . Betrouwbaar bedrijf

Bestelling perfect

Goede zaak om aquaria spullen te bestellen, overzichtelijke website, en keurig te volgen ook en netjes op tijd geleverd.

Goed product

Goed ontvangen, zie in orde uit

Prima verpakt

1 van de aquariumplanten was volledig geplet. Ik hoop dat als ik deze vandaag plaats in het aquarium hij toch nog bij trekt.

Communicatie

Het. Duurt eigenlijk We lang voor We Weten waar de bestellingen blijven.. Voor de Rest kan ik nog niet veel zeggen bestellingen nog niet toegekomen ik kan nog niks aanbevelen zolang we ons pakketjes niet hebben gekregen

Goed, maar irritant

Producten uitzoeken en bestellen ging prima, al klopte de beschrijving bij minstens een drijfplantje niet, want die wortels worden enorm, terwijl de beschrijving 1-3cm of zo iets zei(misschien ging dat alleen over de doorsnee van 1 blaadje). Ook zat er een groep slakkeneitjes aan een van die plantjes. Ze waren ook een beetje geplet geraakt tijdens de verzending, maar gelukkig groeien ze nu gewoon goed. (ik denk toch dat ik ze ga vervangen, want die wortels worden wel echt te lang voor in een nano aquarium) De magneet om alg mee weg te poetsen komt uit china, heeft slechte vertaling op de verpakking, komt daardoor onprofessioneel over en ik twijfel aan de stofjes die erin zijn verwerkt, gezien er in china minder strenge regels voor zijn. Ik had liever iets meer betaald voor een poetsmagneet met een europees keurmerk, waarmee er meer zekerheid zou zijn dat er geen schadelijke stoffen in mijn aquarium komen. Waarschijnlijk haal ik ergens een andere. Verder was het wel goed. Ik ben tot nu toe blij met de andere producten.

gemakkelijk te bestellen

snelle bezorging en goede producten

Duidelijk

Eénvoudig shoppen en snelle levering

Ze hebben een groot aanbod en de meeste producten zijn op voorraad, zodat je niet lang hoeft te wachten op je levering. De levering verloopt ook netjes.

Gemakkelijk en snel

Had een aquarium op het oog en kwam uit bij AquastoreXL. Alle informatie was makkelijk te vinden op de website en de bestelling was zo gedaan. Daarna een belletje van de winkel wanneer ik mijn aquarium wilde hebben en binnen no-time was deze bij mij thuis. Al met al een prima ervaring.

Alles kwam goed verpakt binnen Pakketje had wel wat vertraging , dit omdat 1 product niet op voorraad was. Maar nadat ik contact heb gehad met de klantenservice wist ik wanneer het zou aankomen. Prima service. Zal hier vast nog meer gaan bestellen

Makkelijk bestellen, vlot geleverd. Plantjes vielen wat tegen.

De grote planten hadden al flink wat bruine stukken. Ook wel beschadigd tijdens transport. Doos was nat en stuk bij aankomst. Volgende keer toch maar gewoon in de winkel halen.

Betrouwbare webshop

Snelle verzending, goede producten, helemaal goed. Bestel hier vaker.

Top producten!!

Een hoop besteld via AquastoreXL omdat we weer met een aquarium zijn begonnen. Alles wat we nodig hadden was de volgende dag binnen, waaronder een mooi planten pakket. Planten waren echt super, van de meeste planten die we binnen kregen kon ik ze nog opsplitsen in meerdere stekken. Zeker weten dat wanneer ik iets nodig heb voor mijn aquarium, we weer hier zullen bestellen.

Goeie ervaring

Ik zal het iedereen aanraden

Aanrader

Prima webshop. Ze hebben mooie producten en de levering is snel en goed.

2x hetzelfde plantje bestelt maar na 2 dagen vielen bladeren eraf en was al helemaal verdort

Niet meer kopen dit plantje Ook al komen deze plantjes uit Belfeld ken deze ondernemer ook nog bestel ze niet meer zijn ook nog vrij prijzig

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart