Product naar verwachting prima!
Hartelijk dank voor uw feedback! We streven altijd naar een vijfsterrenervaring en we willen graag weten of er iets is wat we beter hadden kunnen doen om die laatste ster te verdienen. Jullie inzichten helpen ons te verbeteren, dus we stellen het zeer op prijs als jullie dit met ons delen!
Keurig verpakt en snelle levering.
We waarderen uw beoordeling!
Bestelling goed toe gekomen
Trotz kleiner Sprachbarriere alles verständlich und gut erklärt. Ware in Ordnung. Preise für Ware und Versand von den Niederlanden nach Deutschland ok. Gerne bestelle ich wieder im Aquastore XL.
Wir wissen Ihre Unterstützung sehr zu schätzen und freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder zu bedienen!
De site is overzichtelijk en makkelijk. Netjes verpakt en snelle levering.
Heel erg bedankt voor je feedback!
Top winkel en top service!
Uw steun betekent veel voor ons team en we kijken ernaar uit om u binnenkort weer van dienst te zijn!
Zeer snelle levering en ook retour, was jammer,maar de filters pasten niet. Heel tevreden.
Bedankt voor je feedback en we waarderen je steun!
Goede website, snelle service, snelle levering.
Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! Uw tevredenheid betekent veel voor ons!
Zaoals altijd weer Top geleverd . Waterplant Vallisneria Giganthea Rubra bos en Waterplant Nymphaea lotus rood . Betrouwbaar bedrijf
Heel erg bedankt voor jullie lieve woorden!
Goede zaak om aquaria spullen te bestellen, overzichtelijke website, en keurig te volgen ook en netjes op tijd geleverd.
We waarderen uw steun en kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn voor al uw aquariumbenodigdheden!
Goed ontvangen, zie in orde uit
We zijn blij om te horen dat je bestelling in goede staat is aangekomen en aan je verwachtingen voldeed.
1 van de aquariumplanten was volledig geplet. Ik hoop dat als ik deze vandaag plaats in het aquarium hij toch nog bij trekt.
Bedankt voor je beoordeling en het spijt me te horen dat een van je planten in slechte staat is aangekomen. Aquariumplanten zijn meestal vrij veerkrachtig, dus er is een goede kans dat de plant zich herstelt zodra hij geplant is, maar als hij niet terugveert in de komende dagen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Het. Duurt eigenlijk We lang voor We Weten waar de bestellingen blijven.. Voor de Rest kan ik nog niet veel zeggen bestellingen nog niet toegekomen ik kan nog niks aanbevelen zolang we ons pakketjes niet hebben gekregen
Beste Sonja, We hebben je bestelgegevens bekeken en hieruit blijkt dat je bestelling op 2 oktober is geplaatst en op 3 oktober is geleverd. Als je je bestelling niet hebt ontvangen of als er problemen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!
Producten uitzoeken en bestellen ging prima, al klopte de beschrijving bij minstens een drijfplantje niet, want die wortels worden enorm, terwijl de beschrijving 1-3cm of zo iets zei(misschien ging dat alleen over de doorsnee van 1 blaadje). Ook zat er een groep slakkeneitjes aan een van die plantjes. Ze waren ook een beetje geplet geraakt tijdens de verzending, maar gelukkig groeien ze nu gewoon goed. (ik denk toch dat ik ze ga vervangen, want die wortels worden wel echt te lang voor in een nano aquarium) De magneet om alg mee weg te poetsen komt uit china, heeft slechte vertaling op de verpakking, komt daardoor onprofessioneel over en ik twijfel aan de stofjes die erin zijn verwerkt, gezien er in china minder strenge regels voor zijn. Ik had liever iets meer betaald voor een poetsmagneet met een europees keurmerk, waarmee er meer zekerheid zou zijn dat er geen schadelijke stoffen in mijn aquarium komen. Waarschijnlijk haal ik ergens een andere. Verder was het wel goed. Ik ben tot nu toe blij met de andere producten.
Bedankt voor je gedetailleerde beoordeling! We zijn blij om te horen dat het grootste deel van je bestelling goed is verlopen en dat je planten mooi groeien ondanks de ruwe verzending. We waarderen je feedback over de beschrijving van de drijvende planten en zullen die zeker herzien om ervoor te zorgen dat de informatie juist is. Wat betreft de slakkeneitjes die in je aquarium terecht zijn gekomen. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat onze planten grondig worden gereinigd, kunnen deze kleine beestjes er soms tussendoor sluipen. Om dit in de toekomst te voorkomen, raden we aan om nieuwe planten een voorzichtige spoeling of quarantaine te geven voordat je ze in je aquarium plaatst. Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen dat je blijft genieten van je andere producten!
snelle bezorging en goede producten
Duidelijk
Ze hebben een groot aanbod en de meeste producten zijn op voorraad, zodat je niet lang hoeft te wachten op je levering. De levering verloopt ook netjes.
Hartelijk dank voor uw recensie! We streven altijd naar een vlotte en nette levering voor onze klanten!
Had een aquarium op het oog en kwam uit bij AquastoreXL. Alle informatie was makkelijk te vinden op de website en de bestelling was zo gedaan. Daarna een belletje van de winkel wanneer ik mijn aquarium wilde hebben en binnen no-time was deze bij mij thuis. Al met al een prima ervaring.
We zijn blij om te horen dat je alle informatie hebt gevonden die je nodig had en dat het bestelproces soepel is verlopen. Bedankt voor het kiezen van AquastoreXL!
Alles kwam goed verpakt binnen Pakketje had wel wat vertraging , dit omdat 1 product niet op voorraad was. Maar nadat ik contact heb gehad met de klantenservice wist ik wanneer het zou aankomen. Prima service. Zal hier vast nog meer gaan bestellen
Hartelijk dank voor uw begrip en vriendelijke recensie! Het is geweldig om te horen dat onze klantenservice u op de hoogte heeft kunnen houden, en we zijn blij om te weten dat u weer bij ons zult bestellen!
De grote planten hadden al flink wat bruine stukken. Ook wel beschadigd tijdens transport. Doos was nat en stuk bij aankomst. Volgende keer toch maar gewoon in de winkel halen.
Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Het spijt ons echt om te horen dat je planten in minder dan perfecte staat zijn aangekomen en dat de verpakking beschadigd is geraakt tijdens het transport. Dit is zeker niet de kwaliteit die we nastreven. We begrijpen je frustratie en we zullen zeker kijken of we onze verpakking kunnen verbeteren voor toekomstige leveringen. Als er iets is wat we kunnen doen om dit recht te zetten of je verder te helpen, laat het ons dan weten.
Snelle verzending, goede producten, helemaal goed. Bestel hier vaker.
Hartelijk dank voor uw recensie! Het is altijd een genoegen om u als terugkerende klant te hebben, en we kijken ernaar uit om u binnenkort weer van dienst te zijn!
Een hoop besteld via AquastoreXL omdat we weer met een aquarium zijn begonnen. Alles wat we nodig hadden was de volgende dag binnen, waaronder een mooi planten pakket. Planten waren echt super, van de meeste planten die we binnen kregen kon ik ze nog opsplitsen in meerdere stekken. Zeker weten dat wanneer ik iets nodig heb voor mijn aquarium, we weer hier zullen bestellen.
Hartelijk dank voor uw prachtige recensie! We zijn blij om te horen dat alles wat je nodig had snel is aangekomen en dat het plantenpakket je verwachtingen overtrof. Het klinkt alsof je nieuwe aquarium een geweldige start maakt, vooral met al die stekjes! 😊
Ik zal het iedereen aanraden
Jullie aanbevelingen betekenen veel voor ons!
Prima webshop. Ze hebben mooie producten en de levering is snel en goed.
Hartelijk dank voor uw geweldige recensie! We zijn zo blij om te horen dat je blij bent met onze producten en snelle levering. Dat betekent veel voor ons!
Niet meer kopen dit plantje Ook al komen deze plantjes uit Belfeld ken deze ondernemer ook nog bestel ze niet meer zijn ook nog vrij prijzig
Hartelijk dank voor uw recensie! Het viel ons echter op dat er geen specifieke feedback was over onze diensten, ook al heeft u bij ons besteld. We willen ook graag verduidelijken dat we niet samenwerken met Belfeld, en met alle respect, we zijn niet bekend met hen. Bij Aquastorexl geven we voorrang aan kwaliteit, vooral als het gaat om onze waterplanten. Onze planten zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers, voornamelijk uit Nederland, waar ze grondige inspecties ondergaan voordat ze vers worden verzonden om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat aankomen. Om dit te ondersteunen, bieden we een plantengarantie om ervoor te zorgen dat je altijd tevreden bent met je aankoop.
Bedrijvenweg 2
4793SK Fijnaart