Heel ruim assortiment met ook unieke items zoals stukken hout begroeid met waterplanten. Snelle levering en alles keurig verpakt. Mijn vraag werd snel en netjes beantwoordt door de klantenservice.

Snel reactie gehad

Wat heel erg sneu is. Ik betaald verzend kosten en als die product niet de juiste is dan ook nog retour kosten. . Echt gek voor woorden

Toppers

Snelle levering top kwaliteit aan planten

Servive top maar planten wat minder

De service was top verzending binne 1 dag in belgie . De in vitro plantjes waren helemaal stuk slecht ingepakt vond ol zelf . Planten waren ook niet vers en 2 dagen later stonden alle planten dood in het aquarium

Lamp voor mijn aquarium besteld, toen ik hem uitpakte zag ik gebarsten glas dus even een telefoontje met de winkel en ik kon die zelfde dag langskomen voor een nieuwe lamp zo gezegd zo gedaan. Top service

zeer goed.

goede ervaring, alleen levering van DHL viel tegen maar dat was te verwachten van hun. ik ben erg tevreden met het product.

Super snel

Binnen 2 dagen de plantjes binnen gekregen, alles zag er groen en gezond uit. Helemaal vrij van slakjes o.i.d. Ze staan nu 2 weken in het aquarium en groeien als kool!

Alles is goed verlopen. Ik heb geen klachten.

Eerste en goede ervaring

Producten net verpakt en snel geleverd.

Alles vlot en op tijd verlopen

Ruime keus, goede prijs-kwaliteit-verhouding

Ik bestelde producten voor het herinrichten van een aquarium. De keuze is hier ruim, voor een aantrekkelijke prijs. De website is goed, levering vlot en alles was goed verpakt.

Super service

Bestelling afgerond, maar iets vergeten. Gebeld met klantenservice en zonder probleem werd het artikel alsnog aan mijn bestelling toegevoegd waarbij ik achteraf kon betalen.

Alles goed verpakt en de planten zijn echt vol en mooi

Heel goed!

Wij hebben onze aquarium gekregen. Alles was mooi ingepakt. Ik ben blij met dit product.

Uitstekend.

Goed verpakt verzonden.

Goed geholpen, duidelijk

Duidelijke omschrijving en goed geholpen

Dat heel over gekomen is

Dat ik vaken gaan dingetjes ga bestellen

Snel geleverd en van zeer goed kwaliteit een aanrader.

Snelle en verzorgde levering in van zeer goede kwaliteit.

Correct en vlotte verwerking.

Vlotte verwerking en vlug antwoord bij vragen. Aanrader.

zeer tevreden van de levering

Lamp voor aquarium besteld alles heel geleverd en voldoende verpakt de postbediende kwam het me zelf overhandigen.

Top en netjes geleverd

Fijne winkel.

Toppiejoppie

Duidelijke website, goede voorraad, snelle levering

Duidelijke website, goede voorraad, snelle levering

snel

Snel, makkelijk retour te zenden

perfect verpakt, aquarium kwam heel aan en snel bezorgd.

Gewoon goed

Bedrijvenweg 2