Aantrekkelijke korting en snelle levering

Aantrekkelijke korting en snelle levering

Snel en netjes

Snel en netjes verzonden. Klantenservice houdt zelf in de gaten of pakketten al bezorgd zijn. In de decemberdrukte kwam mijn pakket niet op de door pakketdienst afgesproken tijd maar daar kreeg ik zelfs van aquastore XL een melding van. Fijn!

Alles komt goed en snel binnen helaas was er iets mis met de planten voeding dat er wat misten na 1 E-mail gestuurd te hebben een nieuwe opgestuurd gekregen super dus!

Gunstige prijzen en snelle levering.

Ik kan bij dit bedrijf alles voor mijn aquarium vinden. Ruim assortiment en zeer gunstig geprijsd.

Goede prijs, goede service

Goede prijs en service. Een product bleek niet binnen de verwachte termijn te leveren te zijn. Contact gehad met een medewerker en binnen enkele minuten was er een oplossing. Zeker positief en zal er dan ook zeker nog blijven bestellen.

Snel geleverd super verpakt

Snelle levering, bij vragen wordt er netjes gereageerd op de mail. Producten waren zeer goed verpakt.

Bar en boos

Anubia xl besteld. Toen de planten binnen kwamen waren ze bijzonder klein. Ik geappt, foto’s erbij en het antwoord was: ze staan er goed bij. Dat was het probleem ook niet. Ze waren gewoon geen XL maar super klein. Dus ik bestel er nooit niks meer. Als dit xl planten waren vraag ik me af hoe hoog een gewone plant is.

Goede snelle levering , pakket goed verpakt

Led verlichting aangeschaft voor mijn aquarium, product was degelijk verpakt en snel geleverd!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Uitstekende ervaring.

# Mooie en vooral duidelijke website. # Makkelijk te bereiken. # Prima service met vlotte reactie. # Voelt erg betrouwbaar.

prima artikel en communicatie bezorging via DHL altijd vertraging

zie boven

Flexibel en probleem oplossend

Door een fout bij DHL heb ik nooit een pakje ontvangen. Aquastore xl heeft dit netjes opgelost en ik heb een nieuwe bestelling kunnen plaatsen zonder verzendkosten te hoeven betalen.

Mooie Biorb producten en snelle levering

Snelle service en mooie producten op voorraad voor een eerlijke prijs.

very good experience

I ordered a pond filter and the item was as described. good packaging, fast shipment. thanks

Breed assortiment, complete webshop (veel informatie, foto's etc) en vlotte leveringen

Prachtige webshop en m'n eerste keus voor aquarium benodigdheden.

Zeer snelle en goede levering. Zeer tevreden.

Zeer snelle en goede levering. Zeer tevreden

Mooie prijs

Wat ik had besteld, is netjes en goed inpakt.

top

Het bestelde goed ontvangen en zeer tevreden. zo maar een puntje . misschien is het mogelijk een beschrijving toe te voegen hoe men zo'n deksel moet verwijderen en een nieuw moet plaatsen

Degelijk uitstekend

Verzending gaat helaas via DHL deze houden zich niet aan levertijd belofte. Daarnaast, producten waren goed en stevig verpakt. Producten zijn nieuw en niet eerder uitgepakt. Zeer blij met hun service

goed en snel

goe en snel

Geleverd zoals aangekondigd.

Alles wordt netjes en snel geleverd.

knutselen

ik heb de buizen gekocht en kwam erachter dat ik niet de goede invoer deel heb dus moest het met tape vast maken

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart