De fysieke winkel ziet er top uit, veel hardscape materialen en zelfs een 'dryscape playground' waarin je je hardscape kan opbouwen in de winkel! Gebruik van gemaakt en met een goede hardscape naar huis, filter die ik wilde hebben hadden ze niet op voorraad, maar omdat we in de winkel erg goed geholpen werden deze wel hier online besteld. Filter kwam echter stuk aan, kan een foutje zijn van de bezorgdienst natuurlijk. Maar toen ik hierover het whatsapp nummer een bericht stuurde kreeg ik geen reactie, ook na meerdere berichten en pogingen tot telefoon contact geen reactie. Uiteindelijk (vanuit Breda...) weer naar de winkel gereden, waar ik wel snel en gemoedelijk geholpen werd. Kortom, de fysieke locatie is top, aan het online en telefonisch contact mogen ze echt nog wel werken!
Snel en goed geleverd bij een correcte prijs
Goede kwaliteit en correcte levering.
Overzichtelijke webshop, makkelijk besteld, groot aanbod, snel verzonden. Enige minpunt zijn de hoge verzendkosten.
Alles goed aangekomen. Helaas was de Javamos een beetje zwart maar heb hier netjes mijn geld van terug gekregen! Goed opgelost! Top!
Fijne website, alles makkelijk te vinden. Prijzen zijn prima, zelfde dag nog verstuurd. Enig minpuntje is het versturen via DHL, levering wordt steeds uitgesteld.
Beste Danny, Bedankt voor uw review. We vinden het super om te lezen dat u zo tevreden bent over AquastoreXL. We zien u graag terug bij een volgende bestelling. Hartelijk dank en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Niet mijn eerste bestelling bij Aquastore XL maar ditmaal wel een bestelling die in eerste instantie foutief werd ingevoerd. Door Aquastore XL werd dit keurig afgehandeld. De bezorgtermijn was redelijk (5 dagen na bestelling. De producten waren uitstekend verpakt.
Beste PJM, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat wij uw bestelling keurig hebben afgehandeld. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Hartelijk dank en tot ziens bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
handige spulletjes voor een prima prijs! snel verstuurd ook!
Beste Esther, Bedankt voor uw review. We vinden het super om te lezen dat u zo tevreden bent over AquastoreXL. We zien u graag terug bij een volgende bestelling. Hartelijk dank en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Goede kwaliteit
Beste Cor, Bedankt voor uw review. We lezen graag dat u tevreden bent over AquastoreXL. Hartelijk dank en tot ziens bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Volgens de website 'besteld voor 16u, morgen in huis' + bij het bestellen stond er ook nog eens bij dat het zaterdag geleverd zou worden. Levering koste 7.5€. Dit was net de reden dat we op deze website bestelden aangezien het dringend was want onze aquarium lekte. Uiteindelijk werd hij pas woensdag geleverd, 3 dagen later dus. We hadden hem voor 14€ goedkoper kunnen bestellen bij de plaatselijke aquariumwinkel tegen vrijdag dus we hadden beter dat gedaan dan.
Beste Yigit, Bedankt voor uw review. U had een aquarium besteld met een verwachte leveringsindicatie van 2 tot 5 werkdagen. Dat had u kunnen zien tijdens het bestellen. De regel "Voor 16.00 uur besteld morgen in huis" geldt natuurlijk alleen voor producten op voorraad. Uiteindelijk hebben we het aquarium netjes binnen de aangegeven levertijd bezorgd. Veel plezier met uw aquarium! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Na week nog niets gehoordof ontvangen. Dus email gestuurd, iets bleek niet op voorraad te zijn. Gevraagd of deel alvast opgestuurd kon worden en dat is toen gelijk in orde gemaakt. Had alleen problemen met DHL maar daar kan AquastoreXL niets aan doen. Paar dagen later kwam ook het laatste van mijn bestelling binnen. Alles wat ik heb ontvangen was netjes verpakt.
Beste Mariska, Bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Hartelijk dank en tot ziens bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Voor de eerste keer bij AquastoreXL besteld. Grote keuze aan materialen. De prijs is okee. De spullen waren goed verpakt en keurig op de afgesproken tijd geleverd
Beste Wim, Bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Hartelijk dank en tot ziens bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Duidelijke web site met voldoende en glasheldere uitleg over elk produkt. Voeg daarbij nog de uitgebreidheid van het assortiment en de gedetaileerde opvolging alsook de snelle en precieze levering.
Beste Jan, Bedankt voor uw review. We lezen graag dat u zo tevreden bent! We willen u danken voor uw vertrouwen in AquastoreXL en zien u graag terug bij de volgende bestelling! Hartelijk dank en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Mijn bestelling keurig geleverd de volgende dag !!
Beste Marco, Bedankt voor uw review. We lezen graag dat u tevreden bent over AquastoreXL. Hartelijk dank en tot ziens bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Alles is zeer goed behandeld
Beste John, Bedankt voor uw review. We vinden het super om te lezen dat u zo tevreden bent over AquastoreXL. We zien u graag terug bij een volgende bestelling. Hartelijk dank en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
5 dagen geleden besteld maar nog geen track en trace gekregen geen bericht dat het verzonden is .... K'heb die spullen gewoon nodig maar duurt dus veelste lang
Beste Kevin, Bedankt voor uw review. U had een stuk hout besteld dat op het moment van bestellen niet op voorraad was. Het hout had een verwachte leveringsindicatie, zoals u had kunnen zien tijdens het bestellen. Uw complete bestelling is na vijf dagen (inclusief het weekend, dat geen werkdagen bevat) verzonden. We wensen u veel plezier met uw aquariumspullen! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Er was 1 artikel kapot
Beste Jeroen, Bedankt voor uw review. Vervelend om te vernemen dat een artikel kapot is aangekomen. Helaas hebben we geen bericht van u ontvangen over het kapotte product. We willen u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we samen kunnen kijken naar een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Beste Julian, Bedankt voor uw review. We lezen graag dat u zo tevreden bent! We willen u danken voor uw vertrouwen in AquastoreXL en zien u graag terug bij de volgende bestelling! Hartelijk dank en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Duidelijke en uitgebreide website. Veel keuze,en snel geleverd.
Beste Guus, Bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Hartelijk dank en tot ziens bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Echt snel!
Beste Wanda, Bedankt voor uw review. We lezen graag dat u zo tevreden bent! We willen u danken voor uw vertrouwen in AquastoreXL en zien u graag terug bij de volgende bestelling! Hartelijk dank en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Super snel bezorgd en precies het juiste product! Alleen DHL was.... nou ja, DHL.. kwam een dag later dan door DHL aangekondigd wat nog 3 dagen sneller was dan de prognose dus AquastoreXL 10 punten!
Beste Barry, Bedankt voor uw review. We lezen graag dat u zo tevreden bent! We willen u danken voor uw vertrouwen in AquastoreXL en zien u graag terug bij de volgende bestelling! Hartelijk dank en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team AquastoreXL
Goed veilig en snelle service
Beste J-K, Bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Hartelijk dank en tot ziens bij een volgende bestelling!
Wij zochten een Japans net en snel gevonden. Makkelijke website. Snel verzonden. Prima!
Beste Lilian, Bedankt voor uw review. We lezen graag dat u zo tevreden bent! We willen u danken voor uw vertrouwen in AquastoreXL en zien u graag terug bij de volgende bestelling! Hartelijk dank en tot ziens!
Heel snelle levering en alles heel goed ontvangen
Beste Franky, Bedankt voor uw review. We lezen graag dat u zo tevreden bent! We willen u danken voor uw vertrouwen in AquastoreXL en zien u graag terug bij de volgende bestelling! Hartelijk dank en tot ziens!
Bedrijvenweg 2
4793SK Fijnaart