Kwaliteit en prijs ok! Leveringstermijn wijkt zéér sterk af van wat op de website gezegd wordt!

Maandag besteld, volgens de website donderdag geleverd. Levering kwam inderdaad op donderdag toe, zij het wel een week later…

Niets aan te merken

Lang wachten

Na de wachttijd om contact op te nemen over de verzending en een dag of 3 extra heb ik een e-mail gestuurd met de vraag wanneer ik de bestelling kon verwachten. De artikelen die ik besteld had waren op voorraad. Als antwoord kreeg ik (2 dagen later) dat alles op voorraad was en de bestelling dezelfde dag verzonden zou worden. Hoe lang had ik moeten wachten als ik geen contact had opgenomen?

Geweldig.

Bestelling goed en snel geleverd.

In 1 woord geweldig

Ik ben uiterst tevreden met de volledige afhandeling van mijn bestelling

Besteld en twee dagen later al gebracht.

Moeilijk is terugsturen

Ik had de verkeerde lamp besteld voor mijn aquarium alleen ik kreeg het niet voor elkaar om het te retourneren

Slecht

Vandaag weer geen .ail dat de lampen komen hou ze maar ga na nwinkel toe Wilde niet meer vorige week dinsdag zou ik ze krijgen toen zaterdag vissen zijn dood An het gaan heb de neus voler van

een van de eenheden onder de maat die je verwacht van vito planten

5 maal cijfer 9 1 maal cijfer 4,5 voor de moeite aanbevelen met een ???

Zeer degelijke kwalitaieveaqua shop.

De website was zeer duidelijk en overzichtelijk. Snel kon je de zaken terug vinden die je nodig had. Daarnaast was de levering van de benodigdheden voor onze aquaruim zeer snel bezorgd. Een grote pluim dus!

Prima levering

Duurde iets langer dan verwacht maar 1 item was niet direct op voorraad. Ik had de bestelling niet direct nodig en wel handiger om 1 pakket te sturen ipv 1 met 1 nalevering. Dus geen enkel probleem.

Top service!!

Onderdelen besteld voor een pomp, gemakkelijk te bestellen, snelle levering, prima service!!

Planten eerder gehad dan bodem nergens reactie

Ik kreeg mijn starterspack inclusief planten 5 dagen eerder dan mijn bodemgrond. Hierdoor was ik genoodzaakt ergens anders snel bodem te bestellen omdat de eerder aangekomen waterplanten dit niet zouden overleven. Ik probeerde meerdere malen via WhatsApp, Email jullie te bereiken maar kreeg nergens response,... Nu komt de bodemgrond wel nog toe terwijl ik uitdrukkelijk meerdere malen via mail had gestuurd om de bestelling te annuleren. Echt slechte Customer service, nog nooit meegemaakt. Gewoon teleurstellend.

Super snelle levering alles was prima in orde.

Snel

Top winkel

Snelle levering en mooie plantjes

Bestelling ging makkelijk via de site en werd snel opgestuurd. Mooie plantjes.

Alles prima in orde en supersnel geleverd

Alles prima in orde.

goed en snel geleverd prima

alles naar verwachting prims

goed gerief voor schappelijke prijs

Bestelling ging goed, vrij eenvoudig. Vraag gesteld, de volgende dag antwoord. Bezorging ging goed. De producten waren heel goed ingepakt. En alles deed het

Te lang moeten wachten, slechte reacties op berichten!

Na een bestelling te hebben gedaan, die uit voorraad leverbaar was volgens de website, een week moeten wachten op producten. Juist de keuze gemaakt om hier te bestellen omdat ze duidelijk aangeven of iets op voorraad is en voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden. Je verwacht dan niet een week te moeten wachten. Na enkele dagen via Whatsapp een bericht te hebben gestuurd, komt er geen uitleg maar een mededeling dat het onderweg is. Na een nieuwe vraag, geen reactie mee ontvangen. Na een week is product geleverd, die waren uitstekend verpakt en niets op aan te merken.

Was eerste x maar zeer goed bevallen

Dir is zo goed dat ik gisteren terug een bestelling heb door gegeven

Snel en netjes geleverd

Ik koop graag bij AquastoreXL omdat het aanbod zo ontzettend groot is! Ze hebben echt goeie spullen voor een fijne prijs. Ze leveren lekker snel en netjes! Ik ben altijd zeer tevreden over AquastoreXL!

geweldig

Doen wat er gezegd wordt op de site en de planten zijn prima in orde. Volgende x graag weer

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart