Heel mooie plantjes en super snel geleverd prima verpakt.

Top hoor

Goeie en mooi assortiment

Snelle Levering en goede prijs

Producten waren snel geleverd en goed verpakt

alles in orde, enkel iets langer gewacht op levering.

alles in orde, enkel iets langer gewacht op levering

Mooie plantjes

Onder andere aquariumplanten besteld. Kwamen perfect aan. Vlotte verzending. Erg tevreden!

Super snelle en goede levering

Goede levering van de goederen, ik ben tevreden!

De goederen die ik bestelde was zwaar, maar de zending werd helemaal binnen in huis afgeleverd!

Goede kwaliteit, netjes verpakt, snel geleverd. Eindelijk eens ergens voor zowel voer als onderhoudsmaterialen kunnen slagen voor prima prijzen, kom zeker terug.

duur maar goed

snel geleverd, dure plantjes ,goedkoop plantenvoeding. Helaas waren 2 stengels geknakt maar dat komt door het hoge gewicht ( 5kg)van de plantenvoeding in de doos

Geen verdere commentaar

Mooie betaalbare producten

Ruime assortiment Goede meeken Sterk geprijsd Netjes en snel verzonden

Super assortiment voor betaalbare prijzen, en een snelle levering

Mooie webshop

bilocil

währe schön ,wenn nachrichten in deutscher sprache gesendet würden. Mfg

over het algemeen goed

Toch een kleine teleurstelling, ik had de tymer van super fish besteld maar deze aansluiting bleek in belgie niet te passen . Bij het duurdere exemplaar stond het bij de beschrijving , bij de goedkopere niet . Ik ben er niets mee maar terug sturen kost mij meer dan hem gewoon in de vuilbak te gooien. Voor de rest was het allemaal dik in orde !

De aquarium plantjes waren mooi en verzorgd met zelf nog een extraatje erbij ! topservice en snel geleverd doe zo verder !

Doet wat het moet doen, en goed en snel bezorgd.

Duidelijk, correct en snel genoeg

Duidelijke info op de site. Correcte levering volgens afspraak met mogelijkheid om terug te sturen als er iets niet goed is direct bijgesloten. Producten met voldoende lange houdbaarheidsdatum.

Netjes en optijd geleverd

Geen planten kopen dus

Het waterplant is helemaal verscheurd toegekomen, daar kon ik niets meer mee, vrees ik.

Zeer goed, maar zeer late levering

04-10 Goederen besteld en betaald. 10-10 nog steeds geen spoor van levering.....

Goede en snelle levering

Veel verkrijgbaar op de website. Goede en snelle levering. Alles gemakkelijk terug te vinden op de website voor aankoop.

Komen belofte niet na

Voor 16.00 is volgende dag leveren. Dat was woensdag 15.59. Donderdag geen levering. Vrijdag , nou dan komt het vandaag . Geen levering Nou dan zal het toch echt wel op zaterdag komen. Helaas weer niets. Dan zit er toch echt iets niet goed in de organisatie.

Goede en snelle service. Snelle beantwoording vragen

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart