Besteld is snel geleverd. En als er iets niet in orde is lossen ze het netjes op.
Hartelijk dank! We zijn blij om te horen dat je bestellingen snel aankomen en dat je het waardeert hoe we omgaan met eventuele problemen. We streven er altijd naar om dingen goed te maken voor onze klanten!
Alles was snel geleverd bestel regelmatig producten geen problemen gehad!
We stellen je feedback erg op prijs! Hartelijk dank!
Ik heb bij aqua store XL een aantal producten besteld waaronder een aquarium lamp. Dat was dan ook de voornaamste reden voor mijn bestelling want mijn oude lamp was kapot gegaan. Het duurde echter erglang voor dat ik en mail kreeg dat mijn bestelling verzonden was. Dit kwam omdat ik blijkbaar een aquarium plant had besteld die meer levertijd had. Dat had ik niet gezien. Na contact te hebben gehad met de klantenservice was dit zo opgelost. Echter toen ik mijn pakketje ontving was er 1 aquarium plant die in verre staat van ontbinding was, totaal onbruikbaar en weg gerot. De rest van de bestelling was in orde daarom geen onvoldoende voor de beoordeling. Na de klantenservice een mail te hebben gestuurd was ook dit zo opgelost dacht ik. Er werd mij namelijk een nieuw exemplaar gestuurd. Toen deze aankwam bleek deze net zo rot al de vorige. Erg jammer dit wordt er dan niet gekeken wat er verzonden wordt. Dit moet je toch zien? Weer de klanten service gemaild en daar heb ik tot op heden nog niks van vernomen. Ik kan hierdoor aqua store XL voor beplanting zeker niet aanbevelen. Je weet totaal niet welke kwaliteit je krijgt toegestuurd. Erg jammer dit het is een erg mooie webshop met een zeer ruim assortiment.
Beste Rick, Het spijt ons echt te horen over je onaangename ervaring. We streven er altijd naar om planten van de hoogste kwaliteit te leveren, maar we begrijpen dat dingen soms niet gaan zoals verwacht, en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan. Bij het bekijken van je zaak, zijn we blij om te zien dat je al een volledige terugbetaling voor de planten hebt ontvangen. We streven er altijd naar om de beste oplossing voor onze klanten te vinden en jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons.
Grote keuze en ook voorradig , de prijzen zijn niet de laagste , maar alles in een is moeilijk . Wel oppassen met uw reclame stunten , De prijzen voor de korting liggen dan een stuk hoger dan elders . Een opmerking : planten versturen bij koud weer ( hier vroor het zondag ) op een vrijdagavond is riskant . Ze hebben tot dinsdagmorgen bij DHL gelegen en dinsdagmiddag geleverd . Wel mooie kwaliteit en degelijk verpakt en ook mooie prijs . Maar beter zoals andere plantenshops , niet op vrijdag verzenden . Ik denk wel dat ze niet te hard geleden hebben , zien er mooi uit maar je kreeg er koude handen van .
Bedankt voor je gedetailleerde en doordachte recensie! We zijn blij om te horen dat je blij was met de variëteit, kwaliteit en verpakking van de planten, zelfs met het koude weer en een beetje wachten. Je brengt een goed punt naar voren over het verzenden in het weekend, vooral tijdens koud weer - we zullen daar zeker rekening mee houden om bevriezing van zowel planten als handen in de toekomst te voorkomen!
Vandaag ontvangen, zeer goed verpakt. Een aanrader. Bedankt
We stellen je aanbeveling erg op prijs!
Snelle levering en goede kwaliteit. Heel tevreden mee.
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten!
Product goed verpakt en snel geleverd.
We waarderen uw beoordeling!
Besteld en snel geleverd Producten voldoen aan de omschrijving en zijn van goede kwaliteit
We waarderen het dat je een beoordeling achterlaat!
Snel besteld en snel geleverd Top
Bedankt voor de geweldige recensie!
Ik heb als leek, wel ingelezen dat wel en vroeger ook al een aquarium gehad. Heel veel goede adviezen en tijd gekregen van John in de winkel.
Bedankt voor de fantastische beoordeling met 5 sterren! We zijn zo blij om te horen dat John je goed advies heeft gegeven en de tijd heeft genomen om je te helpen. Het is geweldig dat uw eerdere ervaring met aquaria in combinatie met zijn steun alles gemakkelijker voor u heeft gemaakt!
1 x wat besteld krijg gelijk 3 mails die me stalken voor een review dus bij deze alsjeblieft hier je review. Bestelling was verder prima
Bedankt voor uw recensie! Nog een fijne dag! :)
Prima verlichting
Snel, makkelijk, kwaliteit
Bedankt voor het delen!
X
Bezorg van product en product is super en van hoog kwaliteit. Internet pagina loopt vaak vast maar voor de rest super
Bedankt voor uw feedback! We verontschuldigen ons voor de problemen die je hebt ondervonden met onze website en waarderen het dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. We werken er voortdurend aan om de prestaties van onze site te verbeteren.
Levering duurde wat langer maar verder erg goed
Bedankt voor je 5-sterren recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je bestelling. We verontschuldigen ons voor de vertraging in de levering en waarderen je begrip.
Alles goed gegaan
Bedankt voor de recensie!
Goedkoop en snel geleverd
Bedankt, we streven altijd naar een snelle service en een goede prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten!
Snel geleverd, goed verpakt.
We zijn zo blij om te horen dat de levering snel was! Bedankt dat je voor ons hebt gekozen!
Groot assortiment en goede prijs
We waarderen uw feedback!
Snelle levering en goed verpakt. Helaas deed 1 plantje het helemaal niet, maar dat kan natuurlijk gebeuren
Bedankt voor uw recensie! We zijn blij om te horen dat de levering snel was. Wat betreft de plant, je kunt altijd een foto van de plant sturen naar onze klantenservice en we helpen je graag om een oplossing te vinden. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons!
Ik had voor dik 60 euro besteld waaronder ook 2 mosbollen. Bij de verzendlijst stond dat alles erin zou moeten zitten, maar de 2 mosbollen zaten er niet bij. Gemaild naar de klantenservice met de vraag of de 2 mosbollen nog komen?. Kreeg als antwoord dat ik een foto moet sturen van de bestelling die ik wel gekregen had. Ik had al verteld dat ik de rest van de bestelling wel gekregen had behalve de 2 mosbollen. Waarom dan een foto? Teruggemaild dat ik het hierbij laat, maar, dat niet weer bij hun ga bestellen. Het gaat me niet om de 6 euro maar om het principe. Als je iets besteld hoor je het ook te krijgen. Dat blijkt hun niet het geval en bewijs het maar es dat je het niet hebt gekregen.
Beste Harry, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Ik begrijp uw frustratie en het zou fijn geweest zijn de volgende keer de beoordeling te ontvangen zodra het probleem is opgelost. Wat betreft de noodzaak van bewijs van ontbrekende, beschadigde of onjuiste artikelen, dit is een standaard interne procedure die we volgen om nauwkeurigheid en eerlijkheid voor al onze klanten te garanderen. Na het bekijken van je zaak ben ik blij te kunnen bevestigen dat we de ontbrekende planten onmiddellijk opnieuw naar je hebben verzonden. We streven er altijd naar om de beste service te bieden en zo eerlijk mogelijk te zijn bij het oplossen van eventuele problemen. Als we nog iets anders kunnen doen om je te helpen, aarzel dan niet om het ons te laten weten.
Artikel bestellt und innerhalb weniger Tage erhalten (DE). Außerdem sehr transparent, was Bestellung, Rechnung sowie Lieferkosten und -abwicklung betrifft.
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Wir freuen uns, dass Ihre Bestellung schnell in Deutschland angekommen ist und Sie unseren Bestellprozess als transparent und übersichtlich empfunden haben. Wir bemühen uns stets, das Einkaufserlebnis so reibungslos wie möglich zu gestalten!
Planten zagen er gezond en netjes uit Maar Waterplant Anubia Nana op lavasteen - Medium is eerder mini dan medium
We streven ernaar om nauwkeurige beschrijvingen te geven, dus je feedback is ontzettend waardevol voor ons. Als je wilt, onderzoeken we dit graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] met een foto van de plant die je hebt ontvangen en we helpen je graag verder!
Prima product, snelle levering
Bedrijvenweg 2