correct

alle producten werden correct geleverd, goed verpakt wat belangrijk is voor deze plantjes. snelle en vlotte levering

De waterplanten zijn in goede staat! Snelle levering.

Goede ervaring!

Medium enthousiast

Product is netjes verpakt aangekomen. Wel veel onrelevante mails na “inschrijving”. Daarnaast specifiek hier besteld, omdat er “cadeaus” bij zouden zitten. Deze zaten er niet bij. Na dit aan te geven krijg je een reactie terug dat erop neer komt dat je pech hebt en niks krijgt. Jammer, want als hier een klantvriendelijke oplossing voor was gekomen dan had ik hier hoogstwaarschijnlijk meer besteld.

Snelle levering en super service

Verkeerde bestelling gedaan, maar super opgelost, top service !!!!!!!!

Altijd snel geleverd. 1x de klantenservice nodig gehad voor een probleem, maar probleem was in sneltempo opgelost

de lichtbak is op tijd bezorgd en zorgvuldig verpakt verstuurd. Via de mail werd ik tijdig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en levering.

Snel en nette levering

UVC lamp besteld. Deze was netjes verpakt en snel geleverd.

Ik ben tevreden

Alles netjes verzonden

zeer goed

goed aan gekomen en goed verpakt mijn dank

Material variety and fast shipment

Good variety of renowned products, good quality and fast shipment. I definitely recommend Aquastore XL

Goeie en snelle levering

Bijzonder slecht.

Heb tot op heden mijn order van maar liefst €385 niet in haar volledigheid mogen ontvangen en dit zelfs na een klacht via de e-mail waar een reactie op gegeven was.. overduidelijk dat de operatie niet goed is ingericht. Slecht.

Goeie prijs kwaliteitverhouding

Producten snel geleverd. Ook enkele euro's goedkoper als de concurrent

Snel en vlot bestellen

Overzichtelijke website, vlot bestellen, vlotte en snelle levering.

Een deel van mijn bestelling was niet voorradig en hiervoor werd snel een alternatief geboden tegen dezelfde prijs.

Goed en netjes

Alles snel en goed in huis . Ben ook gevallen voor hun eigen huismerk . En de redelijke prijzen,en aanbiedingen.

Heel tevreden, uitstekende service

Bestelling geplaatst en nog diezelfde week netjes afgeleverd uitstekende service en afhandeling. Een van de betere zaken om online een bestelling te plaatsen. Als ik nog iets nodig heb bekijk ik hun site als eerste.

Snelle levering/ duidelijke bijsluiter

Verpakking onbeschadigd/ snelle kevering( 2 dagen)/ duidelijke gebruiksaanwijzing

super

snelle en correcte levering

Alles is goed verpakt en snel geleverd. Het product is precies zoals in de omschrijving.

Mooie planten, snel beleverd maar met slakken

Het werd snel verzonden, goede kwaliteit, maar nadat ik ze in mijn aquarium heb geplant zaten er slakken in.

Vlotte en correcte levering

De dag nadien reeds geleverd. Een eerdere bestelling ook goed ingepakt zodat schade nagenoeg onmogelijk is.

Professioneel

Heel professionele en klantvriendelijke behandeling en een snelle service ga zo door

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart