Snel simpel en goed

Snel simpel en goed

Super makkelijke site, snelle levering

Via de chat en e-mail goed advies gekregen. Snelle Levering. Goede prijzen.

Alles prima verlopen

Correcte uitvoering bestelling

Op tijd bezorgd en goed verpakt. Heel tevreden en blij mee.

Op tijd geleverd.En precies wat ik besteld had.

j'ai commandé un article je l'ai reçu le lendemain

J'avais fait une erreur j'ai envoyer un mail vous avez rectifier de suite

zeer positieve ervaring

Ben nieuwe klant , producten geleverd zoals beschreven , en correct geleverd , hier blijf ik zeker klant , na eerdere ervaringen van andere leverancier. Mvg Johan D

Zeer snel

Zeer snel en alles in orde

Prima, alles werd de volgende dag al geleverd

Jbl' filter

Vlotte bestelling en snelle levering

Snel, goed, betaal bar

bevalt goed

doet wat het doen moet

Alles is perfect verlopen en de producten zijn top.

Alles perfect!

Bezorgtijd wordt netjes gecommuniceerd, snelle levering, goed verpakt.

Eerlijke goede afhandeling

Bepaalde bestelde en betaalde artikelen waren achteraf niet meer voldoende in voorraad. Afhandeling probleem professioneel en correct opgelost ! Was misschien niet nodig geweest mocht tijdens de bestelling op de website gemeld worden dat het artikel niet meer voldoende voorradig was !

krijgen wat je besteld

Ik heb gekregen wat ik van de foto's heb besteld en de kwaliteit is van grote klasse, vers en goed verpakt aangekomen. Ik zal zeker wanneer nodig weer bij aquastore bestellen

Goede prijs, prima kwaliteit

Over het algemeen was alles super. Het bestellen, snelle leveren en goede kwaliteit van de verlichting. Op mijn vraag waarom ik tóch verzendkosten moest betalen terwijl mijn bestelling 224 Euro bedroeg, werd ik netjes te woord gestaan. Helaas zonder resultaat. Maar ik zal mijn spullen hier voortaan altijd aanschaffen, top!

Snelle verzending en goed verpakt

Had mijn spullen snel binnen

top, goed meegedacht in een oplossing betreffende een levering

een besteld artikel bleek pas veel later leverbaar te zijn. De winkel heeft vervolgens de benodigdheden los bij elkaar gezocht en verstuurd aan mij, zodat we er toch snel mee aan de slag konden. Top meedenken!

betrouwbaar en efficiënt

alles prima verlopen. Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Ook de prijzen bij AquastoreXL vallen heel goed mee

makkelijk besteld en keurig geleverd

goede prijs, makkelijk te bestellen en goed en snel geleverd!

Goede snelle levering Planten in topkwaliteit Ga vaker bestellen

gewoon goed

de bestelling was heel goed en correct het mag wel anders ingepakt worden er zaten maar liefs 3 extra dozen in om het op te vullen zo groot was het in gepakt.

Slecht

Bestelling dateerd van 20 mei. Order status vandaag 13 juni bij DHL is nod steeds " Sorteren " Zo wat wilt U als satisfactie ? Vijf sterren ? Come on !

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart