Goede prijs/kwaliteit en snel verzonden.

Topbedrijf

Goede service snel antwoord op m8jn vraag

Ik betaal voor een artikel waar ik maanden op koet wachten op mpet wachten

Als ik een mail stuur met een vraag,word ik keurig te woord gestaan top! Maar als ik iets bestel en betaal wil ik er geen maanden op wachten. Als ik dat geweten had, had ik het niet besteld. Ik zit nu al.maanden met een donker aquarium. Ben duidelijk, geef aan geen voorraad

Prima levering

Veel op voorraad Makkelijke website

op voorraad

Had met spoed een rotor voor een vijverpomp nodig. Aquastore XL had hem op voorraad. Bestelt. De andere dag netjes geleverd. Helaas is in de loop der jaren de hoogte van de rotor veranderd. Met passen en meten bleken de andere maten wel te kloppen. Via aftersales er achter gekomen dat geen andere leverbaar was. Daarom de schoepen maar een halve centimeter ingekort. De pomp werkt nu weer als nooit te voren. Toch tevreden dus.

Keurig geleverd

Hetgeen wat ik heb gevraagd werd keurig en op tijd geleverd.

goede service

Mijn vragen werden goed beantwoord waardoor ik weer helemaal tevreden bent.

Alles is heel vlot verlopen

Heel overzichtelijke website, al meermaals besteld en zoals verwacht alles in orde.

Gute Qualität

Schnelle Lieferung,gute Verpackung,gutes Preis-Leistungsverhältnis ung gute Qualität-Top!

Lange levertijd op product en uiteindelijk niet alles geleverd

4 weken terug een ornament en een lamp besteld na ruim 2/3 weken eindelijk een deel ontvangen dacht ik haal ik het paket op bij de goede buren mis ik 1 van de 2 paketten en dan nog het gene wat niet opvooraad was .. nu maar gemaild en maar weer afwachten tot en of ik reactie krijg

Prima afspraken te maken

Erg blij mee!

Niet te duur en super kwaliteit, zeker een aanrader.

Goede service, prima prijzen.

Goede service, prima prijzen.

Snel en netjes geleverd. Keurig.

Ik heb online besteld. En het is de volgende dag al geleverd. Ik ben zeer tevreden met AquastoreXL. Top!

Prima en redelijk geprijsd.

Zie boven

Deskundig en duidelijke uitleg

Er wordt helder gecommuniceerd en de medewerkers nemen de tijd voor uitleg. Het gegeven advies wordt goed onderbouwd.

Goede prijs en hulp van het servicecentrum was snel en behulpzaam.

Goede prijs en hulp van het servicecentrum was snel en behulpzaam.

Snel verzonden maar niet goed verpakt

Ik had algisin 5000ml besteld. Was snel verzonden. Ze hadden op zich een stevige doos eromheen gedaan en extra vulling in de doos, een zak om de emmer heen...maar alsnog zat de doos vol met de korreltjes van algisin. De deksel van de emmer lag er half af, dus mijn emmer was wat leger dan de bedoeling was. Kleine tip voor de verkoper, bij verzending van producten in emmers met deksel, deksel af tapen zodat deze niet los kan.

Perfect!

Bestelling gedaan in het weekend, en dinsdag al bezorgd!

supersnel en correct

super

Bestelling goed verpakt

Goed geholpen en goede uitleg

Prima levering

Product prima alleen niet in contact te komen met klantenservice.

Product werkt naar behoren. Alleen bellen en mailen krijg ik geen reactie op, heb na de bestelling ook geen mail ontvangen met het bestellingsnummer waardoor retouren nu ook lastig gaat. Ik wacht nog op reactie. Mvg Brad

snelle correcte levering

Prima verzorgd.

Alles perfect verzorgd bestelling kwam op tijd zijn zeer tevreden .

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart