geweldige winkel!!!!!!

ik kocht daar mijn eerste set planten voor in de aquarium als beginner. de planten waren mooi en verzorgd,,snel en zeer goed verpakt geleverd. zeer vriendelijke mensen qua afhandeling,uitleg en hulp. ik zal daar in de toekomst nog kopen,geloof me. mvg geert pieters.

Perfecte levering

Snelle en perfecte levering!

Had een stuk beter gekund

Besteld voor 16.00 uur, zodat pakket de volgende dag geleverd zou worden (zaterdag). Helaas was dit niet het geval, deze werd pas dinsdag geleverd. Op de site werd nergens gecommuniceerd dat deze standaard niet gehaald zou worden wegens 5 mei. Dus de verwachting van volgende dag geleverd bleef bestaan. Gebruik gemaakt van whatsapp, daar 2x een bericht gestuurd maar 0 reactie op gekregen ook nog steeds niet op 12 mei, de dag van dit schrijven. Waarom bied je dit aan als je het kanaal niet actief gebruikt? Uiteindelijk het ontvangst van het product, deze was goed en zoals verwacht, dus 2 sterren voor deze ervaring. Jammer.

Planten heel netjes afgeleverd

Planten goed verpakt, met duidelijke beschrijving

Correct en behulpzaam

Snel en correct behandeld. Ook behulpzaam en snelle reactie.

Uitstekend goeie kwaliteit service

Een Biomaster thermo 850 besteld voor mijn Aquatlantis volga 350 met Malawi bestand. Snel geleverd goeie prijs kwaliteit verhouding veel info beschikbaar op de website. Eigenlijk een van de weinige echte top winkels met een duidelijke website en een groot assortiment. Kom er zeker weer wat kopen.

Tevreden zoals altijd

Snelle levering, goede producten

Prima product

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Juiste en snelle levering

Klopte alles

Goeie service! Goeie prijs/kwaliteit verhouding! Betrouwbaar!

Prima producten en snelle levering. Compliment ook voor de kwaliteit van de aquariumplanten, die waren stevig, gezond en goed verpakt.

Snelle en goede levering

Goede en mooie planten

Planten besteld op lava steen. Mooie planten en goed verpakt . Klasse

Alles snel en naar wens bezorgd.

Besteld aan goede prijs, vlug en correct geleverd.

Alles OK. Snel geleverd.

Prima, snelle levering.

Duidelijke site en na bestelling is alles keurig verpakt (planten waren goed vochtig gehouden) geleverd.

Na de beschadiging door de vervoerder direct een adequate oplossing ontvangen van Aquastore XL (Olaf

Beschadiging aangemeld met foto’s erbij. Hierna een foto van het vervoerslabel toegezonden en direct een nieuw aquarium toegezonden gekregen. Zeer goede oplossing en snelle reactie waarvoor dank.

Goede prijst/kwaliteit

Leveren snel en hebben een goede prijst/kwaliteit.

Best wel prima

Mijn eerste bestelling bestanden uit voorraadartikelen en zou dinsdag geleverd worden. Woensdag nog geen melding dat mijn bestelling verstuurd, dus mailtje gestuurd. 1 product was toch niet op voorraad. Kan gebeuren. Werd mij een alternatief voorgesteld. Volgende dag had ik de bestelling in huis. Prima toch?

Keurige snelle levering

Ik kende de site niet. Ik kwam het tegen op een forum. Maar perfect!! Keurige snelle levering.

Snel en correct geleverd!

Duidelijke webshop. Snel en correct geleverd!

levering veel te traag

verder niets te melden

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop in dit winkel. Snelle levering, mooie prijzen, veel keuze... Een aanrader!

Snel geleverd en goed assortiment

Was op zoek naar de diverse filters voor een Juwel aquarium. Veel winkels (en websites) hebben maar een beperkt aanbod. Aquastore kan echter alle verschillende filters (ook XL) leveren. Dat is heel handig want via 1 bestelling heb je alles in 1 keer in huis.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart